Hvordan Man Laver Stropper Til En Vandret Stang

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Stropper Til En Vandret Stang
Hvordan Man Laver Stropper Til En Vandret Stang

Video: Hvordan Man Laver Stropper Til En Vandret Stang

Video: Hvordan Man Laver Stropper Til En Vandret Stang
Video: Hvordan man syer en ribkant i en V-udskæring 2023, December
Anonim

Sportsentusiaster ved, at denne aktivitet er fyldt med skade. Og derfor er det vigtigste i sport forsikring, især hvis du træner på en vandret bjælke. Vandrette stangbælter kaldes forskelligt: stropper, bånd, bælter, reb. De er designet til at hjælpe dig med at forblive på den vandrette bjælke, ikke falde af den og ikke blive lammet. Og de kan gøres uafhængigt derhjemme.

Hvordan man laver stropper til en vandret stang
Hvordan man laver stropper til en vandret stang

Instruktioner

Trin 1

Det vigtigste er materialet. Så vær særlig opmærksom på materialet. Under ingen omstændigheder skal du lave stropper af elastisk bandage og elastiske stoffer. Det er bedre at bruge en bæltefletning, fordi den er baseret på tråde af holdbare materialer: bomuld, uld, silke, hør. Styrke er en af de vigtigste kvaliteter for en sikkerhedssele. Spar ikke på din egen sikkerhed.

Trin 2

Sørg for at købe stof med en margen, ca. 5 centimeter for hver rem. Bedre at lave flere lag til stropperne - så vil de være stærkere og vil ikke flosses. Den optimale længde for stroppen er cirka 65–75 centimeter afhængigt af bredden på dit håndled.

Trin 3

Arbejdsplan. Skær stropperne ud af det tidligere markerede materiale. Fold flere lag (2-3) sammen og sy. Dette kan gøres enten manuelt eller på en skrivemaskine. Remmen skal passe til bredden af dit håndled - dette er en meget vigtig betingelse. Det skal ikke trykke, men det skal ikke dingle. Princippet om den "gyldne middelvej" fungerer her.

Trin 4

Så for at opsummere er det værd at bemærke, at bælter er en uundværlig enhed med hensyn til forsikring inden for sport. De er nødvendige for at forbedre omkredsen under pull-ups og understøtter også, når du udfører forskellige elementer på den vandrette bjælke. Bælter skal være lavet af holdbart stof af høj kvalitet, der kan understøtte din kropsvægt, så du forbliver uskadt. Forsikre dig selv, og så kan du helt dedikere dig til dit yndlings sportsudstyr med ro i sindet.

Anbefalede: