Hvordan Man Laver En Proteincocktail Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Proteincocktail Derhjemme
Hvordan Man Laver En Proteincocktail Derhjemme

Video: Hvordan Man Laver En Proteincocktail Derhjemme

Video: Hvordan Man Laver En Proteincocktail Derhjemme
Video: Making your own protein shake, no blender needed! (Prison recipe) 2024, Kan
Anonim

Protein er et protein, den komponent i vores liv, uden hvilken eksistens er umulig. Kroppen kan ikke leve uden proteiner; stofskifte vil ikke forekomme uden protein. Det giver ikke mening at angive specifikke protein shake opskrifter, der er den perfekte morgenmad, snack mellem måltiderne eller endda aftensmaden. Men vi kan sige fra hvilke almindelige fødevarer vi kan lave en proteinrystning derhjemme med et højt proteinindhold.

Hvordan man laver en proteincocktail derhjemme
Hvordan man laver en proteincocktail derhjemme

Instruktioner

Trin 1

Det er ingen hemmelighed, at der findes meget protein i mejeriprodukter - mælk og creme fraiche såvel som i æggehvide, så disse produkter tages som regel som basis i fremstillingen af proteinryst. Men ren æggehvide adskiller sig ikke i en udsøgt smag, fordi æggeblommen giver ægget den samme smag, som forresten indeholder lige så meget protein og andre værdifulde stoffer og vitaminer. Råd: forsøm ikke æggeblommen, lyt ikke til nogen om dens påståede skadelighed, spis dristigt.

Trin 2

Så for at lave en proteinryst kan du blande mælk og æg, tilføje frugt eller bær. Banan og jordbær er perfekte. I værste fald kan du bruge kirsebær eller kirsebær, rosiner, som vil tilføje en lille mængde kombinerede kulhydrater til cocktailen, så proteinet absorberes bedre og hurtigere (glem ikke at naturligt protein (ikke pulveriseret) absorberes fuldstændigt i en lang tid). Du kan tilføje creme fraiche til mælk - det vil også være rart. I ovenstående eksempel på en proteinryst kan frugter og bær erstattes med friske urter: persille, dild, for kendere af genren vil blomkål gøre. Smagen vil være original og ikke dårlig med friske aromaer, som ud over fysiske fordele giver dig et godt humør. I begge muligheder anbefales det at tilføje hakkede nødder, som også indeholder meget protein og utroligt sunde og essentielle Omega-3 fedtstoffer. Ingen af retterne kan forkæles med nødder. Og glem ikke mynte, selv om det her ikke allerede er for alle.

Trin 3

Som basis for protein shakes sammen med mælk eller creme fraiche kan du bruge færdigt havregryn (bare grød, ikke flager) og tilføje det i små mængder, så cocktailen ikke er tyk og "beruset" snarere end "spist". Her, som ekstra tilsætningsstoffer, er det bedre at bruge frugt og bær, lidt kakaopulver - sådan en cocktail vil give dig nyttig energi og kalorier i lang tid, der går i bevægelse og ikke ind i kroppen. Og dette er kun en lille brøkdel af ikke-standardiserede tilgange til standard protein shakes og deres tilberedning, som let implementeres derhjemme ved hjælp af en blender eller en fødevareprocessor på dit køkkenbord.

Anbefalede: