Hvad Hvis En Ikke-standardfigur

Indholdsfortegnelse:

Hvad Hvis En Ikke-standardfigur
Hvad Hvis En Ikke-standardfigur

Video: Hvad Hvis En Ikke-standardfigur

Video: Hvad Hvis En Ikke-standardfigur
Video: Introduction to ratios | Ratios, proportions, units, and rates | Pre-Algebra | Khan Academy 2024, Kan
Anonim

Desværre kan ikke alle have en perfekt figur. Folk er klar til at bringe alle slags ofre for skønhedens skyld - fra strenge kostvaner til kirurgi. Men der er en mere skånsom måde at rette en ikke-standardfigur på - vælge den rigtige garderobe.

Du kan rette en ikke-standardfigur ved at vælge den rigtige garderobe
Du kan rette en ikke-standardfigur ved at vælge den rigtige garderobe

En velvalgt kjole eller dragt kan drastisk ændre dit blik mod det ideelle. Men først skal du finde ud af, hvad der betragtes som en standard. Den berygtede 90-60-90 er standarden for modelleringsbranchen. Og i livet er mennesker med sådanne parametre af natur ekstremt sjældne. Statistikker forsikrer, at der kun er 3 procent af dem på kloden. Hvad med resten? Nogen er ikke tilfreds med sin egen højde, nogen er ikke tilfreds med bysten, nogen er utilfreds med størrelsen på taljen eller hofterne, nogen har brede skuldre, korte ben, lange arme. Alt dette kan rettes med tøj.

Inden du går efter en ny garderobe, skal du bestemme, hvilken type figur du har.

Æble

Det er baseret på en cirkel. Tilgængelig - et imponerende bryst, en stor mave og ingen talje. Du bør ikke vælge stramt tøj, korte toppe, bukser med lav stigning.

Kjoler foretrækkes. De kan have forskellige stilarter (undtagen stramme) med en oval halsudskæring og en båd med høj talje og voluminøse ærmer. Voluminøse nederdele med et bredt bælte gør det. Hvis dine ben er slanke, har du råd til en kort kjole, hvis talje også skal være høj.

Pære

Det er tæt på en trekant i form, skuldrene er smalle, hofterne er brede. I princippet ser en sådan figur ganske harmonisk ud. Du bør undgå bredt formløst tøj, alle slags klæder. Et skråt snit er heller ikke velkomment, såvel som en for stor tegning.

Kjoler og nederdele med høj talje fungerer bedst. Empire bluser med vægt på brystet. Det er ønskeligt at dekorere den øverste del med fletter, flæser, interessante former for udskæringer og forhæng. Monterede nederdele, kjoler og jeans blødgør silhuetten og forbedrer kvindelighed.

Omvendt trekant

Proportionerne af figuren forskydes langs skulderlinjen. Brede skuldre - uforholdsmæssigt smalle hofter. Du bør ikke bære frodige voluminøse bluser og dekorere toppen med store elementer.

I dette tilfælde lægges vægt på tøj på hofterne. Bunden er valgt blusset, flerlags nederdele er velegnede, taljen er godt fremhævet med et bælte. Dine tøj - flyvende solskinnede nederdele, kjoler udvidet fra hoften, tætsiddende bluser med smalle ærmer.

Rektangel

Den "rektangulære" figur er præget af fraværet af en talje med samme størrelse som hofter og bryst. Kjoler med lige snit bør ikke bæres. Det er bedre at vælge monterede modeller eller med folder fra taljen. Åbn skuldre, blonder, broderi hjælper med at afbalancere udseendet.

Timeglas

Denne type figur betragtes som ideel. Tynd talje, skulderbredde i forhold til hoftebredde. Du kan bære mini nederdele, mini jakker, toppe, monterede kjoler, dragter og tynde jeans.

Anbefalede: