5 Sommerdrikke Til En Flad Mave

5 Sommerdrikke Til En Flad Mave
5 Sommerdrikke Til En Flad Mave

Video: 5 Sommerdrikke Til En Flad Mave

Video: 5 Sommerdrikke Til En Flad Mave
Video: K'NAAN - Wavin' Flag (Coca-Cola Celebration Mix) 2024, April
Anonim

Det er sommer, hvilket betyder, at det er tid til at afsløre tøj og sexet badetøj. Det er vigtigere end nogensinde at være i form! Forkæl dig med lækre sommercocktails til en slank figur som en bonus.

Varm sommer er en god grund til at være i god form
Varm sommer er en god grund til at være i god form

5 forfriskende sommerdrikke til alle, der ønsker at tabe sig "velsmagende".

1. Sassi vand

Drik nr. 1 til vægttab og kropsrensning. For at forberede det skal du bruge 1 citron, 1 agurk, frisk mynte, ingefærrod og 2 liter vand. Skyl ingredienserne godt under varmt vand først. Dernæst begynder vi at skære. Skær agurk og citron i ringe så tynde som muligt. Riv ingefærrot på et fint rivejern for at få en spiseskefuld væske. Tilsæt derefter 10-15 mynteblade. Læg den tilberedte mad i en 2 liters beholder, fyld den med renset (helst kildevand) vand og sæt den resulterende opløsning i køleskabet. Vand skal infunderes natten over, så produkterne har tid til at opgive deres gavnlige stoffer. Den næste dag skal du drikke vand på tom mave og tabe sig med glæde.

2. Havregryngelé

Tag en håndfuld havregryn, svesker og rå grovrivede rødbeder hver. Anbring i en gryde, og hæld 2 liter kogende vand. Kog den resulterende blanding i 15 minutter over svag varme. Sil og afkøl den resulterende bouillon. Drik gelé 2 timer før sengetid, og den resterende tykke kan spises ved morgenmaden. En gang om ugen er det nyttigt at arrangere en fastedag og kun spise denne gelé.

3. Drik med grapefrugt

Grapefrugt er et rigtigt must-eat for alle, der ønsker at have en smuk figur. For at forberede denne vidunderlige cocktail skal du bruge ½ grapefrugt, et stykke ingefær, 100 ml havtornssirup eller juice og 1 liter renset vand. Tilsæt havtornjuice / sirup til renset vand. Riv ingefæren på et fint rivejern, skær grapefrugten i små stykker. Den resulterende opløsning skal infunderes i mindst 1 time. Vær slank og smuk!

4. Kiwi Fat Burning Cocktail

Grapefrugt har længe etableret sig som en fremragende hjælp til at tabe sig, men ikke mange mennesker kender kiwis mirakuløse egenskaber. For at tilberede 1 servering af cocktailen skal du bruge 1 kiwi, 2 skiver citron, 2-3 persillekviste, 2-3 kviste mynte og 100 ml vand. Riv de grønne blade i små stykker. Skær citronen i kvart. Skræl kiwi, hug det fint og tilsæt til resten af maden. Bland den resulterende blanding grundigt med en blender, og en lækker cocktail er klar. Gå ned i vægt for helbredet!

5. Grøn cocktail

Grøntsager er ikke mindre effektive til at tabe sig end frugt. Du skal bruge en saftpresser til at lave denne drink. Kombiner ½ flok persille, ½ flok spinat, 4 stængler selleri og 4 gulerødder. Hæld den resulterende juice i et højt glas og drik inden måltiderne. Tilføj et par isterninger og nyd din cocktail.

Anbefalede: