Hvordan Man Bygger En Kicker

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger En Kicker
Hvordan Man Bygger En Kicker

Video: Hvordan Man Bygger En Kicker

Video: Hvordan Man Bygger En Kicker
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, Kan
Anonim

Mange snowboardere og skiløbere elsker at hoppe. Men desværre har ikke alle byer gode spring i høj kvalitet. Derfor er du nødt til at gøre alt selv. Inkluderet kickers - små spring hopper på lange nedkørsler.

Hvordan man bygger en kicker
Hvordan man bygger en kicker

Instruktioner

Trin 1

Først skal du kigge på diagrammet over det gennemsnitlige skihop. Del A er synlig på den - acceleration. Det skal være køligt nok og godt rullet. For at rulle det godt skal du bare skubbe det ned med en masse skiløbere. Fjern bump og grober med en skovl

Trin 2

Del B - springbrætbord. Kicker E er installeret på den. Foran kickeren skal der være et let skrånende område, så når der kommer ind i det, opstår der ikke stærke slag mod skaterens ben, og det momentum, der er nødvendigt for et godt spring, går ikke tabt. Vær særlig opmærksom på dette punkt!

Trin 3

Del D er transitdelen, som skiløberen som regel flyver over. Dens størrelse afhænger af terræn og skiløberens færdighedsniveau. Træningstransitten bør ikke være mere end 4-7 m. Del C er til landing. Udfør det med en tilstrækkelig hældning, så den opnåede hastighed absorberes godt. Efter en skråning skal du sørge for en udrulning - det sted, hvor du skal bremse.

Trin 4

For at skabe kickeren selv fra tæt sne skal du skære mellemstore sneblokke ud med en skovl og bygge en figur af den ønskede størrelse og form ud af dem. Komprimér sneen med jævne mellemrum, når du bygger. Hvis der er lidt sne, skal du bruge materialerne ved hånden - stubbe, grene, sten. Dæk det hele med sne og komprimér det.

Trin 5

Se et eksempel på et kicker-diagram. Længden af del L skal være mindst 2,5 meter, højden af del H skal være mindst 1 meter. Bredde A på kickeren - jo større jo bedre, men ikke mindre end 1 meter. Vær ikke doven: det er bedre at grave en ekstra time end at opleve bekymringen ved mislykkede spring

Trin 6

Kicker-radius vælges empirisk. Hvis størrelsen på hele springbrættet er meget stor, er afrunding kun nødvendig, hvor bordet går ind i kickeren. Jo mindre springbrættet er, jo større er behovet for at afrunde kickeren. Imidlertid vil en alt for udtalt kicker-radius konstant kaste rytteren i et kup.

Anbefalede: