Sådan Oplever Du Adrenalin

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oplever Du Adrenalin
Sådan Oplever Du Adrenalin

Video: Sådan Oplever Du Adrenalin

Video: Sådan Oplever Du Adrenalin
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, Kan
Anonim

Det moderne liv er ikke kedeligt. Konstant stress, uendelig løb rundt og tanker om arbejde og problemer, der hjemsøger dig selv på en længe ventet ferie, slides meget hurtigt den menneskelige psyke. Den moderne mand er en mand på randen af et nervøst sammenbrud. Eller depression. Og for ikke at krydse denne linje og ikke være klient i neuroseafdelingen i den nærmeste psykiatriske klinik har nogle af mennesker fra tid til anden brug for en "adrenalininjektion." Der er mange relativt sikre måder at få en dosis adrenalin ind i blodbanen. Lad os overveje nogle.

Sådan oplever du adrenalin
Sådan oplever du adrenalin

Instruktioner

Trin 1

Zorbing Zorb er en 90 kg gennemsigtig kugle med et internt rum til at rumme en zorbonaut. Rummet mellem zorbens ydre vægge og det indre kammer er fyldt med luft. Personen er fastgjort i zorben ved hjælp af et ophængningssystem, hvorefter den gennemsigtige kugle ruller ned ad bakken. De siger en uforglemmelig oplevelse. Zorbing er den sikreste måde at få en dosis adrenalin eller to i blodet.

Trin 2

Faldskærmshoppe En anden måde at opleve stærke fornemmelser på, der skyller træthed væk, hverdagsstress med en livgivende bølge, til at ryste dig op er at hoppe med en faldskærm. Selv det første spring med en "kuppel" (rund landskærm), der åbner med magt, vil give meget stærke følelser. Højden, hvorfra ubegyndte faldskærmsudspringere med "kupler" falder, overstiger ikke en kilometer. Motorens brøl, vinden i flyets åbne dør (højde 800 meter) og et sekund senere, stilhed, blå himmel over hovedet og grønne marker, der flyder under fødderne. Når det ser ud til, at det frie fald (kun 3 sekunder) aldrig slutter, åbner en snehvide kuppel over hovedet med et klapp. En anden mulighed for at opleve adrenalinhastigheden ved et faldskærmshopp er at hoppe med en "vinge" (sports faldskærm) sammen med en instruktør. Højden, hvorfra et sådant spring foretages, er 4, 5-5 tusind meter, og frit faldstid overstiger ikke 1 minut. Tandem paragliding er et alternativ til faldskærmsudspring og er også en fantastisk måde at opleve følelsen af skyhøje. Desuden kræves ikke et fly til en sådan flyvning.

Trin 3

Rafting Hvis himlen ikke tiltrækker sig, og kroppen kræver adrenalin, kan du prøve dig selv i rafting. Sandt nok, for dette bliver du nødt til at gå til den nærmeste bjergflod et eller andet sted, siger til Altai eller Kaukasus. Rafting er en rafting på bjergfald på flåder, som er rammeløse oppustelige både med en kapacitet på 6-12 personer, bevæbnet med lette årer. Rutens kompleksitet vælges ud fra niveauet for uddannelse af turister. Rafting er en sikker ekstrem og en fantastisk måde at opleve positiv stress på. Vidunderlige bjerglandskaber, frisk bjergluft og … den stærkeste spænding af nerver, muskler i hele kroppen for at forhindre båden i at vælte, godt koordineret teamwork og vidunderlige aftener med ild, guitar og telte. Alt dette er rafting. Der er mange andre måder at opleve adrenalin uden at skade dit liv og helbred. Det vigtigste er at vælge din egen.

Anbefalede: