Fjern Cellulite: En Omfattende Tilgang

Fjern Cellulite: En Omfattende Tilgang
Fjern Cellulite: En Omfattende Tilgang

Video: Fjern Cellulite: En Omfattende Tilgang

Video: Fjern Cellulite: En Omfattende Tilgang
Video: Антицеллюлитный массаж максимальный эффект /Anti-cellulite massage maximum effect Masaje 2024, April
Anonim

Appelsinskal bekymrer mange piger. For at slippe af med denne ulykke bruger damer alle mulige metoder. Uden at opnå det ønskede resultat er de ofte overbeviste om, at det er umuligt at slippe af med cellulite.

Fjern cellulite: en omfattende tilgang
Fjern cellulite: en omfattende tilgang

Faktisk er hemmeligheden bag fejlfri hud på bagsiden af dine lår en holistisk tilgang. Ved at overholde de grundlæggende regler kan du med en vis indsats nå det elskede mål.

Der er to hovedpunkter at huske - kost og motion. Ingen creme vil aflaste en kvinde, der er vant til en stillesiddende livsstil og ikke er i stand til at nægte sig slik fra cellulite.

Begræns forbruget af fede og stegte fødevarer, alt for salt og sukkerholdige fødevarer, kulsyreholdige drikkevarer og alkohol. Drik 2 liter rent vand hele dagen. Vand er involveret i alle metaboliske processer i kroppen, er en fedtforbrænder og fremskynder stofskiftet.

Ikke underligt de siger, at bevægelse er liv. Jo mere fysisk aktivitet, jo sundere kroppen, stærkere muskler og mindre cellulite. Selv uden at udføre et sæt specielle øvelser til benene, men blot at løbe dagligt, kan du for altid sige farvel til plagen kaldet "cellulite". Squats, især med vægte, lunger, hoppetov, gå på gulvet på balderne, klatre op ad trapper og cykle er meget effektive.

Forsømm ikke kosmetik til lår og bagdel. Et par gange om ugen skal du behandle problemområder med en skrubbe, dagligt gnide enhver anti-cellulite eller simpelthen fugtighedscreme i din hud. Det er nyttigt at tage et massagekursus eller bare gøre det selv inden du går i seng. Til disse formål skal du bruge massagestøvsugerkopper, specielle børster eller blot ælte huden med dine hænder og bevæge sig opad fra knæene.

Kropsindpakning med ler, alger, æteriske olier strammer huden godt og reducerer appelsinskalens udseende visuelt. Ved at bruge en integreret tilgang, og vigtigst af alt, uden at forsømme fysisk aktivitet, bliver du efter et stykke tid ejer af tonet, glat hud.

Anbefalede: