Sådan åbnes En Sektion

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes En Sektion
Sådan åbnes En Sektion

Video: Sådan åbnes En Sektion

Video: Sådan åbnes En Sektion
Video: Sektion m/mono og EicoE19, EicoE20, Luna, Eclipse, Ballerina, EicoE27 2024, Marts
Anonim

En sund livsstil bliver mere og mere populær blandt forskellige befolkningsgrupper. Teenagere og voksne, unge og gamle, går til nærmeste sports- eller fitnessklub og … rejser om et par minutter efter at have kigget på prislisten. Og det næste sted, hvor de skal hen, er små sportsafdelinger, arrangeret af flere undervisere - individuelle iværksættere.

Sådan åbnes en sektion
Sådan åbnes en sektion

Instruktioner

Trin 1

Beslut om den sport, der skal undervises i sektionen. For at gøre dette skal du undersøge mulige forbrugernes krav. I en lille by vil tennis ikke være så populær som kampsport eller volleyball. Det er også nødvendigt at beregne, hvilken alder og social kategori sektionen vil fokusere på: børn, unge, unge, kun piger, voksne og ældre osv. lavindkomst, mellemindkomst eller kun velhavende lag af befolkningen.

Trin 2

Vælg et rum til sektionen. Du kan finde ud af listen over ledige lokaler i de lokale boliger og kommunale tjenester eller byadministrationen. Vær ikke doven med at gå til hver af objekterne og inspicere dem med dine egne øjne: Sælgere udelader ofte oplysninger om, at lokalerne har brug for reparationer og / eller generelt er ubrugelige; faktisk sælges kun jord. Hvis sektionen er rettet mod børn, skal der ved siden af rummet være et tomt sted til forældrenes personlige biler. Eller placeringen af træningsstedet skal være let tilgængelig med hensyn til, hvordan man kommer til det med offentlig transport.

Trin 3

Udstyr rummet afhængigt af den valgte sport. Dette kræver en specialist; Det kan godt være, at det er en ansat (fremtidig lærer), hvis du gik ubesværet med at offentliggøre jobannoncer, selv før du valgte lokalet.

Trin 4

Form klientgrupper, hvis alle aldersgrupper af deltagere fra forskellige befolkningssegmenter er valgt. For nogle kan der ydes yderligere betalte tjenester for andre - et separat rum og mindre udstyr. Børn har brug for en lærer med en pædagogisk uddannelse. Gruppestørrelser afhænger af antallet af medarbejdere og størrelsen på den lejede / købte plads.

Trin 5

Inden du åbner, skal du udfylde dokumenterne fra den enkelte iværksætter. Kontakt skattekontoret i din by. Korrekt udførte dokumenter er nødvendige, da du regelmæssigt skal rapportere om det udførte arbejde, betale skat osv.

Anbefalede: