Sådan Vælger Du En Sektion

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Sektion
Sådan Vælger Du En Sektion

Video: Sådan Vælger Du En Sektion

Video: Sådan Vælger Du En Sektion
Video: Hvordan bruger man våben i danske film? 2024, April
Anonim

Sportssucceser og præstationer såvel som børns sundhedstilstand afhænger direkte af, hvor godt undervisningen holdes i de sektioner, som børn vælger med deres forældre.

Sådan vælger du en sektion
Sådan vælger du en sektion

Instruktioner

Trin 1

Spørg først og fremmest barnet selv, hvilken af de sportsgrene, der er mere interessant for ham, og hvad han gerne vil gøre. Rådgivning til forældre om emnet: lav ikke en kopi af dig selv ud af barnet, han kan have helt forskellige sportsinteresser.

Trin 2

Når du har identificeret med dit barn en sportsorientering for ham, skal du se i byens sportsannoncer for meddelelser om rekruttering til en gruppe til klasser i en eller anden sektion af den valgte orientering. Spørg også dine venner, hvor og hvilke sektioner der er tilgængelige. Det er sandsynligt, at de vil give dig nogle yderligere oplysninger og rådgivning.

Trin 3

Du har fundet en sportsskole, der rekrutterer til den sektion, der er valgt til dit barn. Lær nu coachen at kende, giv en differentiel vurdering af hans udseende. Start derefter en afslappet samtale med ham om, hvordan og hvornår undervisningen holdes, hvor meget de vil koste osv. Derefter skal du finde ud af om træneren, hvor længe han allerede har arbejdet i sin stilling, hvilke sportspræstationer han har, hvad er hans kvalifikationer som atlet og træner.

Trin 4

Hvis intet vækkede din mistillid, og du var tilbøjelig til at sende dit barn til denne særlige sektion, så bed om at deltage i de indledende klasser. Overhold den måde, hvorpå klasser afholdes, uanset om træneren ved, hvordan man kan se nogle træk ved begyndere, prøv at identificere hans personlige kvaliteter for dig selv: hvordan han kommunikerer med børn, kan han forene hele børneteamet i en gruppe, varm op endnu mere interesse for din sport.

Trin 5

Hvis du ikke deltager i lektioner, skal du sørge for at spørge dit barn, hvordan det går, hvad børnene gør lige i træning, og hvordan dit barn har det efter klassen.

Trin 6

Sørg for, at barnet ikke overarbejder under træningen og kan udføre andre aktiviteter bagefter. Diskuter dette med din træner, hvis det er nødvendigt. Og hvis den valgte sportsafdeling ikke passer til barnet, giver klasserne ikke ham glæde, så insisterer under ingen omstændigheder på deres fortsættelse - vælg noget andet til barnet.

Anbefalede: