Hvordan Man Holder En Luftpistol

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Holder En Luftpistol
Hvordan Man Holder En Luftpistol

Video: Hvordan Man Holder En Luftpistol

Video: Hvordan Man Holder En Luftpistol
Video: Weihrauch HW44 Fac Version PCP-Luftpistol //AIRGUN.dk// 2024, April
Anonim

Teknikken til at holde en pneumatisk pistol er ret enkel, men af en eller anden grund overses den af mange unge skyttere. Lad os se på hovedpunkterne i luftpistolgrebsteknikken.

Hvordan man holder en luftpistol
Hvordan man holder en luftpistol

Instruktioner

Trin 1

Husk først og fremmest den vigtigste regel - tryk ikke på pistolgreb med kraft. Reglen er meget enkel, men i betragtning af denne særegenhed ved psykologi, at jo mere farligt objektet er, desto mere opmærksomhed skal der lægges på det, kan du fortsætte med at presse det på trods af at dette er en grundlæggende fejl. Jo mere du klemmer pistolgreb, jo større amplitude af håndrysten. Sørg for, at din hånd holder pistolen lige nok til at holde pistolen i at falde ud, når du skyder.

Trin 2

Tag nu det rigtige greb. For at gøre dette skal du holde pistolen primært med din langfinger og hjælpe den let med din ring og små fingre. Du vil have din tommelfinger på den anden side af håndtaget. Træk det langs pistolens tønde og hold det ikke lige. Hold pegefingeren på aftrækkeren, men rør ikke ved håndtaget med den. Dette giver dig et korrekt og let greb om pistolen.

Trin 3

Nu hvor du har dannet luftpistolens greb, skal du gå ind i stående position. Dette er hovedpositionen, begynd at lære at skyde i den. For at indtage den rigtige position skal du dreje til venstre i en halv omgang og uden at sætte dit højre ben skal du sætte det frem i retning af målet i en afstand af skulderbredde (dette vil være mere praktisk), fordele kroppen vægt på begge ben jævnt.

Trin 4

Nu om hvordan man holder en luftpistol, mens man sigter. Hold pistolen i din hånd over for dit højre øje, hold din hånd på niveau med hagen, og lad din venstre hånd frit sænke ned langs kroppen eller læg den bag din ryg. Placer din tommelfinger på sikkerhedslåsen, og sænk den ned for at frigøre sikkerhedslåsen (eller sluk for sikkerhedslåsen). Hold din pegefinger, så den let berører udløseren.

Anbefalede: