Hvordan Man Ikke Overspiser Om Natten

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Ikke Overspiser Om Natten
Hvordan Man Ikke Overspiser Om Natten

Video: Hvordan Man Ikke Overspiser Om Natten

Video: Hvordan Man Ikke Overspiser Om Natten
Video: Overspiser du? Sådan kan du bruge akupressur og zoneterapi til at hjælpe dig selv 2024, Kan
Anonim

At spise om natten er meget skadeligt. Og ikke kun fordi det gør ondt på figuren. Det har længe været bevist, at sene måltider fører til hurtig aldring. Men at opgive en stor middag er meget, meget vanskelig, især hvis du arbejder sent, og der ikke er mulighed for at spise på arbejde. Intet er dog umuligt for en person, der har sat et mål.

Hvordan man ikke overspiser om natten
Hvordan man ikke overspiser om natten

Instruktioner

Trin 1

Dybest set spiser de om natten af to grunde: på grund af sultfølelsen og på grund af kedsomhed. Den første grund er meget lettere at håndtere. Når du er sulten, skal du drikke et glas varm grøn te med en teskefuld honning. I stedet for te kan du drikke tyk tomatsaft, det giver dig også en følelse af mæthed. Det er sandt i et stykke tid. Men en væske med lavt kalorieindhold kan drikkes, selv før sengetid, det vil ikke skade kroppen.

Trin 2

Sørg for at spise omkring 17-18. Mad, der tages på dette tidspunkt, er ikke skadeligt. Hvis du ikke kan spise en fuld middag, skal du drikke en flaske yoghurt, et stykke frugt eller en håndfuld nødder. Efter en sådan snack om aftenen oplever du ikke øget appetit.

Trin 3

Om eftermiddagen skal du ikke spise mad med krydderier, fordi de forværrer appetitten. Til middag er det bedst at have kogt magert kød og grøntsager. Efter en sådan middag vil du ikke føle dig sulten i lang tid.

Trin 4

For ikke at spise om natten kan du bruge reflekser og frygt. For eksempel børste dine tænder. Efter denne handling fungerer en konditioneret refleks for dig, fordi det ikke anbefales at spise efter en aftenbørstning af tænderne. Hæng billeder af meget fede mennesker på køleskabet. Hver gang du vil have mad, vil disse fotos fremkalde ubehagelige tanker. Du kan også se på billeder af meget slanke mennesker (eller forestille dig dem), så du har et incitament til ikke at spise.

Trin 5

Brug aromaterapi til at bekæmpe sult. Når du er sulten, skal du snuse en citrusskal, tænde en frugtagtig aromalampe eller påføre en dråbe parfume over din overlæbe. Lugt- og sultcentrene er placeret i nærheden, så efter at have følt en behagelig lugt, vil du spise mindre.

Citrus duft kan hjælpe dig med at overvinde sult
Citrus duft kan hjælpe dig med at overvinde sult

Trin 6

Det er meget sværere at ikke spise om natten, hvis du ikke har noget at gøre. Kedsomhed får mange mennesker til at gå i køleskabet. Derfor er det bedre at tilbringe aftenen med nyttige ting. Hvis ikke, tag et varmt boblebad eller et par dråber æteriske olier. Denne procedure hjælper dig med at slappe af, dæmpe sultfølelsen og holde dig travlt i et stykke tid.

Trin 7

Du kan også gå i sport. Det fungerer på samme måde - det reducerer appetitten og tager tid. Efter fysisk aktivitet vil du spise mindre, og du kan bruge hele aftenen på denne aktivitet.

Anbefalede: