Arnold Schwarzeneggers Træningsprogram

Indholdsfortegnelse:

Arnold Schwarzeneggers Træningsprogram
Arnold Schwarzeneggers Træningsprogram

Video: Arnold Schwarzeneggers Træningsprogram

Video: Arnold Schwarzeneggers Træningsprogram
Video: Arnold Schwarzeneggers Training Routine 2023, Marts
Anonim

Han betragtes som den mest berømte bodybuilder i verden. Derudover formåede han at besøge en skuespiller i Hollywood og en guvernør i Texas. Faktisk bliver alt, hvad Arnold Schwarzenegger rører ved, til guld. Mange atleter træner stadig i henhold til en plan, der er udviklet af en ung atlet, og drømmer om, at de også vil være i stand til at opnå sådanne højder, som deres idol formåede at opnå.

Arnold Schwarzeneggers træningsprogram
Arnold Schwarzeneggers træningsprogram

Hvordan Schwarzenegger kom til bodybuilding

Som dreng var Arnold klar til at engagere sig i næsten alle sportsgrene: fra boksning til svømning. Hans fodboldtræner besluttede, at barnet ville gøre det godt at pumpe benene lidt op, og det var han, der sendte ham til gyngestolen. Løftevægte erobrede den unge Schwarzenegger så, at han aldrig vendte tilbage til fodbold. Mellem 1968 og 1980 blev han syv gange verdensmester i bodybuilding. Dette blev muligt takket være træningsprogrammet udviklet af Schwarzenegger selv.

Arnold trænede 6 gange om ugen, kun søndag og gav kroppen den længe ventede hvile, der var nødvendig til regenerering. For hver øvelse havde han 6 ture bestående af 6-12 gentagelser. For hver muskelgruppe blev han tildelt fra 3 til 6 forskellige øvelser.

Ryg, bryst, ben

Terminator var mest opmærksom på den største muskelgruppe - 5 øvelser til ben og ryg samt 6 til brystet. Kernen i træningen var push-ups og brede presser, der blev udført indtil udmattelse samt bøjning af knæene. Derudover inkluderede træningsprogrammet for disse muskler push-ups fra en skråbænk, reduktion og bortførelse af arme, vridning. Til benene brugte Arnold en speciel benpresse, vægtet ned til atletens egen vægt.

Kalve og mave

I modsætning til andre atleter, der ikke er meget opmærksomme på disse muskelgrupper, gav Terminator dem en særlig plads i sin træningsplan. Gyngen af kalvene i stående og siddende stilling blev udført i tilstanden af 18 passerer dagligt. Denne træning sluttede med en svingning af kalven, der stod på et ben. Abdominal træning blev udført i en tilgang, der varede 30 minutter uden afbrydelse.

Arme

På trods af det allerede utrolige biceps-volumen på 56 centimeter introducerede atleten mindst 7 øvelser for disse muskler i træningsplanen hver dag. Alle atleter bruger korte og lange håndvægte til disse formål, men det er usandsynligt, at de gør det som Schwarzenegger - 6 sæt med 6-10 gentagelser dagligt. Samt den franske presse, udført til muskelsvigt. Han pumpede skuldrene op ved at presse korte håndvægte i siddende stilling.

Hvad er Terminator's succes

Utvivlsomt falder en vis andel af Arnold Schwarzeneggers succes på det smukke potentiale, som naturen giver ham, men det må indrømmes, at uden daglig udmattende træning ville han ikke have nået engang halvdelen af resultaterne, takket være hvilken han blev bodybuilder og en Terminator kendt over hele verden. Ved at træne efter hans plan vil hver ung mand være i stand til, hvis ikke at overhale sit idol, så i det mindste nærme sig toppen, som ingen endnu har formået at erobre.

Populær af emne.