Spring Reb - Bedste Ven

Spring Reb - Bedste Ven
Spring Reb - Bedste Ven

Video: Spring Reb - Bedste Ven

Video: Spring Reb - Bedste Ven
Video: Евгений Борисов — Spring-потрошитель, часть 1 2024, Kan
Anonim

En sund livsstil giver os en positiv holdning, sundhed og naturligvis kroppens skønhed. Sport tilbyder en bred vifte af metoder. Springtovet er en god hjælper til at nå det ønskede mål.

Bounce
Bounce

Gør rebet til din bedste ven, så mister hun dig ikke. Det vil hjælpe med at forbrænde overskydende kalorier, styrke det kardiovaskulære system, skylle cellulite ud, udvikle udholdenhed og få en kongelig kropsholdning. Når alt kommer til alt, selv professionelle tungvægtige boksere viger ikke væk fra at hoppe reb og bruger det i deres træning til at udvikle reaktionshastighed og koordinering af bevægelser. Springtovet er en mini-træner, men med en høj effektivitet.

Den specielle værdi ved springtov er, at i træningsprocessen, ud over benene, er musklerne i arme og skulderbælte aktivt involveret. Mange "ældre" kvinder vil være glade ved hjælp af dette mirakel reb for at reducere flabbiness i triceps i skulderen og for at bringe armene i orden i orden.

Du kan begynde at øve på ethvert sekund, uanset årstid eller tidspunkt på dagen - alt hvad du skal gøre er at komme ud af sofaen. Lektionen er fascinerende og spændende: du kan hoppe både på to og på et ben; drej rebet frem og tilbage; rul den to gange i et spring. Det hele afhænger af fantasien hos en nybegynderkæmper for en slank og sund krop. Men for at opnå harmoni og nåde er du nødt til at gøre det systematisk.

Ligesom enhver lang rejse begynder med et trin, begynder et venskab med et reb med et par spring. Ideel - hvis du kan springe kontinuerligt i en halv time, og så forsvinder 350 kilokalorier af sig selv. Vælg et attraktivt kærestehoppetov: lyst, med et indbygget spring eller kalorietæller, der passer til din højde.

Når du hopper, skal du forsikre: brystet skal være i en fast position og ikke opleve hjernerystelse. Med en stor størrelse af denne attraktive del af kvindekroppen er det udover en bh nødvendigt at bruge en elastisk top. Jumping skal være så blødt og let som muligt, landing skal kun være på tæerne, og hælebørene må aldrig røre gulvet.

Fysiologer anerkender, at springtov praktisk talt er det samme som at løbe: den samme effekt af at berige blodet med ilt, forbrænde kalorier og træne muskler. Psykologer har bemærket en positiv følelsesmæssig effekt. Når du starter klasser, skal du være forberedt på det faktum, at kroppen i løbet af de første tre minutter bliver nødt til at arbejde i anaerob tilstand (iltmangel), og der vil opstå en tilstand, som når du kører med maksimal hastighed.

Selvom du ikke når verdensrekorden (162 spring på 30 sekunder), vil du helt sikkert slippe af med den "orange" cellulitehud på lår og bagdel, hvilket er iboende for mange kvinder.

Anbefalede: