Hvordan Man Laver En Manual

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Manual
Hvordan Man Laver En Manual
Anonim

Skateboarding er blevet en ret almindelig hobby blandt unge i dag. De fleste mennesker er tiltrukket af skønheden i de spændende tricks udført af erfarne håndværkere. Bag den eksterne lethed og lethed hos hver af dem er lange træningspas. Mange snowboard-tricks er baseret på manuel eller balance.

Hvordan man laver en manual
Hvordan man laver en manual

Instruktioner

Trin 1

Manual - bevægelse af skateboarden på tavlen kun på baghjulene med forhjulsophænget hævet. Det er bedst at begynde at lære dette element, mens du står stille, og senere prøve at bevæge dig og holde balance.

Vælg først en flad træningsflade. Brættet skal være fast på jorden. Tag en startposition: den ene fod befinder sig i området af boltene, der fastgør frontfladen, og den anden er på skateboardets hale.

Trin 2

Prøv at flytte dit tyngdepunkt ved at ændre din kropsposition, så skateboardets forhjul er opad og bagsiden af brættet ikke rører jorden. Vær forsigtig: på trods af det tilsyneladende lette trick kan læring af det være traumatisk, så glem ikke beskyttelsen.

Trin 3

Når du har fået den rette bestyrelsesposition, skal du prøve at holde din balance og holde ud så længe som muligt. For at gøre det lettere for dig at balancere, skal du ikke holde dine ben lige på knæene, men sæt dig lidt ned og spred armene til siderne så bredt som muligt - dette gør manualen meget lettere. Naturligvis vil et sådant element udefra ikke se smukt og effektivt ud, men over tid vil du vænne dig til at balancere uden hænder, og i den indledende fase er sådan støtte meget nyttig.

Trin 4

Når du begynder at klare balancen på plads i lang tid, kan du fortsætte med at lære vejledningen i bevægelse. Til dette er en plan overflade også vigtig uden skråninger og forhindringer. Stå på tavlen, skubbe flere gange for at accelerere til den hastighed, der er mest behagelig for dig, og overfør tyngdepunktet til bagsiden af tavlen, gentag de samme trin, som du lærte at gøre, mens du står stille. Det er vigtigt på dette tidspunkt ikke at falde tilbage og ikke begrænse dine bevægelser, som er nødvendige for at opretholde balance. Efter et par træningsprogrammer lærer du, hvordan du udfører dette element uden meget besvær, hvorefter du kan øve dig på andre tricks.

Anbefalede: