Copa America 2016: Line-ups

Indholdsfortegnelse:

Copa America 2016: Line-ups
Copa America 2016: Line-ups

Video: Copa America 2016: Line-ups

Video: Copa America 2016: Line-ups
Video: Pitbull - Superstar (Official Copa America Song) ft. Becky G 2024, Kan
Anonim

I 2016 er der planlagt to store fodboldturneringer med deltagelse af nationale hold. Om sommeren vil fans være i stand til at nyde mere end bare fodboldkampene i UEFA EURO 2016. I begyndelsen af juni begynder America's Football Cup i USA.

Copa America 2016: line-ups
Copa America 2016: line-ups

Copa America (America's Cup) er en turnering blandt nationale fodboldhold fra Sydamerika. Denne konkurrence afholdes hvert par år (på forskellige tidspunkter blev turneringen adskilt med to, tre eller fire år). I 2016 finder Copa America sted for første gang uden for det sydamerikanske kontinent. Turneringen er planlagt til at fejre hundredeårsdagen for Konmebol-zonen, som inkluderer de nationale fodboldforbund i landene i Sydamerika.

16 hold deltager i Copa America 2016. De ti sydamerikanske hold får følgeskab af seks hold fra Nord- og Centralamerika og Caribien. Sammensætningen af grupperne til Copa America 2016 er som følger.

Gruppe A

Gruppe A er traditionelt vært for turnerings værtsland. På Copa America 2016 er det USA-holdet. Nordamerikanernes rivaler er landsholdene i Colombia, Paraguay og Costa Rica.

Gruppe B

I kvartet B kan man tydeligt se favoritten ikke kun i gruppen, men i hele turneringen - den fem gange verdensmester, det brasilianske landshold, spiller her. I gruppespillet møder pentacampi mod landsholdene i Peru, Ecuador og Republikken Haiti.

Gruppe C

Gruppe C har ikke en så klar favorit. Sportstrækningen bestemte landsholdene i Mexico og Uruguay med et højt kvalitetsvalg af spillere til denne kvartet. De to andet nationale hold fra denne gruppe var holdene i Jamaica og Venezuela.

Gruppe D

I kvartkamp D-gruppekampe vil fodboldtilskuere kunne se en gentagelse af sidste års America's Cup-finale. Landsholdene i Argentina og Chile faldt i en gruppe. Med en høj grad af sandsynlighed er det disse hold, der fortsætter stormen for ærespokalen i slutspillet. Panama og Bolivia vil være rivalerne for disse top sydamerikanske hold i gruppen.

Copa America 2016-kampe afholdes i ti byer i USA. Turneringen starter den 3. juni. Lukningen af mesterskabet er planlagt til 26. dag i samme måned.

Anbefalede: