Hvad Er Body Ballet

Hvad Er Body Ballet
Hvad Er Body Ballet

Video: Hvad Er Body Ballet

Video: Hvad Er Body Ballet
Video: BODY BALLET с Полиной Крутовой | 15 марта 2021 | Онлайн-тренировки World Class 2024, Kan
Anonim

Kan du ikke lide aktiv fysisk aktivitet? Men drømmer du om en slank og fit figur? Vær opmærksom på body ballet - en slags blanding af klassisk koreografi, pilates og yoga.

Hvad er body ballet
Hvad er body ballet

Fra navnet på denne retning er det helt klart, at træningen bruger elementer lånt fra koreografi. Vi arbejder aktivt med balletmaskinen, hvilket betyder, at du har mulighed for at føle dig som en rigtig ballerina!

Hvem er body ballet egnet til?

Først og fremmest for dem, der foretrækker at hoppe, løbe, træne udstyr frem for mere rolige, statiske aktiviteter. Og også kropsballet passer til folk, der har problemer med rygsøjlen eller leddene, heldigvis giver træneren dig ikke stødbelastninger.

Beundrer du ballerinas figur og nåde? Så prøv igen din kropsballet. Nej, du opnår ikke de samme resultater som ballerinaer (husk, de har lavet koreografi hele deres voksne liv). Men du kan til en vis grad komme tættere på dit ideal.

Fordele og nuancer af klasser

Body ballet bruger meget interessante øvelser, der involverer dybe muskler. Figuren får gradvist en smuk form, kroppen bliver mere fleksibel. Efter hver træning mærkes en behagelig lethed. Imidlertid er det slet ikke let at udføre denne form for fitness. Selvom øvelserne virker enkle ved første øjekast, skal du vide, at dette kun er en illusion. Faktisk vil du modtage en meget håndgribelig belastning. Hver øvelse gentages mange gange, og tro mig, efter flere sådanne gentagelser ser musklerne ud til at brænde af spænding.

Det kræver en masse viljestyrke og udholdenhed for at opnå positive resultater. I mange øvelser er mere end en muskelgruppe involveret, men flere på én gang. Derfor venter resultaterne ikke længe.

Er det muligt at tabe sig ved at lave body ballet?

Musklerne bliver mere elastiske, kroppen mere tonet. For at slippe af med overvægt er du dog nødt til at begrænse dig selv noget i ernæring. Forresten er det meget muligt, at træneren vælger et mere aktivt program, der forbrænder yderligere kalorier.

Hvad med klasser derhjemme?

Du kan også øve kropsballet derhjemme. For at gøre dette skal du finde et videoprogram (jeg vil anbefale en video med Lee Sarago fra mig selv) samt et lille tæppe, en stol, der erstatter balletfade og lette håndvægte. Du kan ikke undvære en vis udholdenhed - igen, undervisningen er ikke så enkel, og du skal arbejde regelmæssigt.

Er du interesseret i fordelene ved denne retning? Prøv måske, at body ballet passer til din smag, og du vil erhverve en drømmefigur og god trivsel.

Anbefalede: