Sådan Strammes Bagdelens Muskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strammes Bagdelens Muskler
Sådan Strammes Bagdelens Muskler

Video: Sådan Strammes Bagdelens Muskler

Video: Sådan Strammes Bagdelens Muskler
Video: Sådan vokser dine arme 2.5 cm på én træning! | De bedste øvelser til biceps og triceps! 2024, April
Anonim

Tynde piger er ude af mode i lang tid. Afrundede kvindelige former er blevet skønhedsstandarden. Ifølge mænd er smukke balder den mest attraktive del af en kvindes krop. Men for at få disse vigtige muskler i orden skal du arbejde hårdt.

Sådan strammes bagdelens muskler
Sådan strammes bagdelens muskler

Instruktioner

Trin 1

Tilmeld dig en fitnessklub. Det er næsten umuligt at pumpe den største muskel op i kroppen med hjemmeøvelser. For at danne smukke bagdel har du brug for alvorlige belastninger, vægte, træningsudstyr. Derfor skal din sports træningsplan ud over aerob træning omfatte et fitnesscenter - mindst 2 gange om ugen.

Trin 2

Sørg for at fortælle instruktøren, hvad du søgte efter. Normalt får begyndere et simpelt generelt styrkelsesprogram. Men hvis du har brug for at håndtere gluteal muskler grundigt, skal du bede træneren om at udarbejde dit træningsprogram for dig. Ideelt set skal du tage et par en-til-en lektioner.

Trin 3

Træn i gruppesessioner. Sådanne øvelser som formning på gulvet, tai-bo, pilates, vandaerobic, øvelser på fitballs har en gavnlig effekt på baldernes form. Selvom du får 80% af elasticiteten og skønheden i balderne på simulatorerne, hjælper gruppeøvelser med at opretholde og konsolidere det allerede eksisterende resultat og tilføjer variation.

Trin 4

Spis rigtigt! Til vækst af ostemasse. Spis disse fødevarer hele dagen og efter din træning. Nogle tager specielle protein shakes.

Trin 5

Brug salonbehandlinger fra tid til anden. Anti-cellulite alger indpakning hjælper med at forbedre mikrosirkulationen i blodet, forbedre lymfedrænning og fjerne overskydende vand fra kroppen.

Trin 6

Mål med en centimeter en gang om måneden. Tro på succes! Husk, en integreret tilgang og en positiv holdning vil gøre meget: Du vil se resultaterne efter en måneds intensiv træning. Vær smuk og sund!

Anbefalede: