Sådan Udvider Du Dine Bryster

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udvider Du Dine Bryster
Sådan Udvider Du Dine Bryster

Video: Sådan Udvider Du Dine Bryster

Video: Sådan Udvider Du Dine Bryster
Video: 9 Things That Happen To A Girl's Body After Losing Virginity? 2024, Kan
Anonim

Et bredt mandligt bryst er et symbol på pålidelighed, styrke og beskyttelse. Men et bredt bryst er ikke kun smukt. Et bredt bryst er et yderligere volumen af lungerne, hvilket betyder evnen til at udføre hårdt fysisk arbejde i lang tid. For at gøre brystet bredt er det nødvendigt at udføre specielle åndedrætsøvelser. De kan sigte mod at træne forskellige muskelgrupper, men kombinationen af fysisk aktivitet med korrekt vejrtrækning fører til det ønskede resultat - en stigning i brystvolumenet.

Sådan udvider du dine bryster
Sådan udvider du dine bryster

Nødvendig

  • - lodret støtte
  • - let håndvægt
  • - vægtstang
  • - gymnastikbænk

Instruktioner

Trin 1

Gør Raider Deadlift for at øge brystvolumenet. Stå overfor en lodret støtte i armlængden. Spred dine ben skulderbredde fra hinanden. Tag fat i støtten lige over dit hoved med dine hænder. Træk vejret dybt og træk armene mod dig og ned uden at give slip på støtten. Mens du holder vejret, spænd bryst- og nakkemusklerne. Hold dine mavemuskler afslappede. Hold lasten i 4-6 sekunder, og slapp derefter af. Et tegn på en korrekt udført øvelse vil være midlertidigt ubehag i brystet og åndenød.

Trin 2

Lig på en gymnastikbænk, bøj dine knæ og læg dem på bænken. Løft en let håndvægt med udstrakte arme over brystet. Inhaler og sænk langsomt vægten på lige arme bag dit hoved. Sænk ikke vægten for lavt. Nederst, tag endnu et ekstra åndedrag og udvid brystet så meget som muligt. Gå langsomt tilbage til startpositionen. Gør den næste gentagelse efter en pause. Udfør ikke vejrtrækningstrøjer med tung vægt, det vigtigste i denne øvelse er udførelsesteknikken.

Trin 3

Indstil en vægt på baren, som du kan sidde 15-17 gange med. Kom nu ind under vægtstangen og squat. Træk 3-5 dybe vejrtrækninger efter hver squat. Træk vejret dybt, og prøv at udvide dit bryst maksimalt. Mest sandsynligt vil du lave 12-14 squats uden problemer, og så bliver arbejdet sværere. Men du skal lave 20 squats. Sørg for, at dine hæle ikke kommer af gulvet. Forøg vægtstangen med 2,5 - 10 kg hver uge afhængigt af dit fitnessniveau.

Trin 4

Kom tæt på vægtstangen, der ligger på gulvet. Dine skinneben skal røre ved bjælken. Tag dit bækken tilbage, sæt dig ned og bøj dig. Tag fat i stangen med et lige greb. Ret dine ben ud ved at bøje din krop og skubbe dit bækken fremad. Løft barbell fra gulvet, og ret op. Derefter returnerer vægtstangen til gulvet og træk 3-5 dybe vejrtrækninger. Gentage. Træk vejret ind og ud efter hver gentagelse. Lav 20 reps med en vægt, som du normalt løfter 16-17 gange.

Anbefalede: