Sådan Tørrer Du

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tørrer Du
Sådan Tørrer Du

Video: Sådan Tørrer Du

Video: Sådan Tørrer Du
Video: Sådan tørrer du dit vinglas - Undgå at ødelægge det 2024, Kan
Anonim

Tørring er et sportsudtryk, der bruges af professionelle bodybuildere. Denne proces er forbundet med, at kroppen forbrænder alt overskydende fedt og fjerner væske fra kroppen. Faktisk kan det kaldes at tabe sig. Har du stædigt fået muskelmasse hele året, men fået det sammen med fedt? "Tørring" er en fantastisk måde at vise alle omkring din ujævn, muskuløs krop. Ikke underligt, du prøvede.

Sådan tørrer du
Sådan tørrer du

Nødvendig

Ønsket om at arbejde med sig selv, stor viljestyrke, et intens træningsprogram, en streng diæt

Instruktioner

Trin 1

Skift din holdning til ernæring. Abs terninger, prægede arme og bryst smides først og fremmest i køkkenet. Under tørringsprocessen skal du nægte at indtage en stor mængde kulhydrater og fedt, slik er helt udelukket.

Trin 2

At tabe sig, kroppen vil også miste muskelmasse, så du skal bare indtage store mængder protein. Både naturlige produkter (kyllingebryst, mager fisk) og sportsnæring (protein shakes) kan hjælpe dig med dette.

Trin 3

Husk en meget vigtig regel: spis oftere, men i mindre portioner og ikke omvendt. Denne type ernæring starter metaboliske processer, der hjælper med at fremskynde stofskiftet og derfor vægttab.

Trin 4

Skift din træningsplan. Det giver mening, at jo mere energi vi bruger, jo flere kalorier forbrænder vi. Det er i henhold til reglen om deres mangel, at tørringsprocessen finder sted: kalorier. Du skal bruge mere, end du spiser.

Trin 5

Maden beskrevet ovenfor kan hjælpe med at reducere kalorieindtaget, men det er ikke den eneste nøgle til succes. Træningsprogrammer bør blive mere intense, mere energiintensive. En række programmer med mange grundlæggende øvelser hjælper dig med dette. På ikke-træningsdage skal cardio udføres: jogging, cykling, atletik. Brænd al overvægt!

Trin 6

Langsom udgang fra "tørring". Det er kendt, at den sværeste fase i normalt vægttab er en omhyggelig udgang fra kosten. Den samme regel gælder i dette tilfælde. Forøg gradvist kalorieindholdet i kosten, men under ingen omstændigheder på bekostning af mad med højt kalorieindhold, og fortsæt derefter til det sædvanlige træningsregime.

Trin 7

Sund mad bør gøres til et af de grundlæggende principper i livet, dette vil hjælpe med at undgå overvægt i fremtiden.

Anbefalede: