Sådan Gør Du Din Krop Smuk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Din Krop Smuk
Sådan Gør Du Din Krop Smuk

Video: Sådan Gør Du Din Krop Smuk

Video: Sådan Gør Du Din Krop Smuk
Video: Vask dig selv med vand og sig, rensningen sker straks 2024, April
Anonim

Mange piger anser deres figur for at være ganske anstændig. De er sikre på, at hun altid vil være sådan. Men med tiden er der ikke noget spor af de yndefulde, tonede former. Slouching, fedtaflejringer på underlivet og lårene får dig til at tænke. Du kan kun slippe af med dine fysiske mangler ved hjælp af sport.

Sådan gør du din krop smuk
Sådan gør du din krop smuk

Instruktioner

Trin 1

Atletisk gymnastik er et effektivt middel til at forme din figur. På meget kort tid vil du opnå en stigning i muskelmasse i de dele af kroppen, der er dårligt udviklede og skal øges. Du vil slippe af med fylde, holde den ønskede kropsform indtil alderdommen. Varm grundigt op, inden du starter træningen. Se din ånde, ånde ud med anstrengelse.

Trin 2

Deltag i vægtbærende træning. For eksempel hæver squats, fremadbøjninger og tåhøjninger. Vær ikke bange for at være muskuløs og massiv. Du skal vælge den rigtige teknik. Når du træner i den rigtige tilstand, bliver musklerne lange og yndefulde, og overskydende fedtaflejringer forsvinder. Prøv at udføre disse øvelser mindst en gang om ugen, og effekten vil ikke længe komme.

Trin 3

Tone dine brystmuskler. Bustens former og størrelser afhænger stort set af dem. Ved hjælp af specielle styrkeøvelser øger du volumenet på dine brystmuskler. Sættet af sådanne øvelser inkluderer en vægtstangpresse, håndvægtfortynding og reduktion. Ja, det er ikke altid let. Men du skal ikke være doven.

Trin 4

Styr dine mavemuskler. En hængende mave og fedtaflejringer på siderne ødelægger kvindefiguren. Drej rammen. 15 minutter om morgenen og aftenen giver dig mere incitament til at forme en smuk talje. Simuler en cyklisters bevægelse, mens du ligger på ryggen. Drej på "Grace" -cirklen i 2-3 serier i 1-5 minutter. Sid på gulvet med dine hænder på ryggen. Løft dine lige ben, hold i 6-10 sekunder og sænk.

Trin 5

Ret formen på dine ben. Gå på tæerne, på dine hæle og på indersiden og ydersiden af dine fødder. Kør langsomt på tæerne, indtil kalvemusklerne er trætte, og lav strækøvelser. Ridning, svømning, løb, cykling og skiløb hjælper dig med at opnå perfektion. Under alle omstændigheder udvikler agility, udholdenhed og fleksibilitet.

Anbefalede: