Hvordan Man Laver Et Snowboard

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Snowboard
Hvordan Man Laver Et Snowboard

Video: Hvordan Man Laver Et Snowboard

Video: Hvordan Man Laver Et Snowboard
Video: Neversummer Factory - Snowboard Build 2023, December
Anonim

Hvis vinteren er lige rundt om hjørnet, skal du tænke på snowboarding. Heldigvis har deres brede sortiment et valg. Det skal dog bemærkes, at snowboarding er ret dyrt. Derfor kan du lave det af plader, lave fastgørelseselementer og male dig selv. Når alt kommer til alt er det rart at ride i sneen på et snowboard lavet med egne hænder.

Snowboard på bjergskråninger er ren fornøjelse
Snowboard på bjergskråninger er ren fornøjelse

Instruktioner

Trin 1

Køb et bræt, der er 1,5 m langt og ca. 1,5 cm bredt, og skitsér grænserne for snowboardet på det, og skær derefter emnet med et stiksav. Slib kanterne med en træblok og sandpapir.

Trin 2

Nu skal tavlen bøjes. For at gøre dette skal du lade det stå under meget varmt rindende vand i 20 minutter. Placer tavlen på et bord og læg en tung belastning på midten af tavlen. Anbring små træstykker fra savaffaldet under kanterne, og lad emnet stå i denne form natten over. Om morgenen skal du kun suge enderne af brættet og læg igen blokke under dem, men tykkere. Dette vil give enderne af brættet den ønskede bøjning.

Trin 3

Lav fastgørelseselementerne til pladen af 1 cm tyk krydsfiner. Skær emnerne til fastgørelseselementerne ud i form af bogstavet "A" med lange ender. Placer fastgørelsesstykkerne under varmt vand i 15 minutter. Pak den allerede fleksible krydsfiner rundt om foden, og fastgør den med cementblokke, indtil stykkerne er tørre.

Trin 4

Til bunden af fastgørelsen skal du tage krydsfiner ca. 1, 3 cm tyk og skære to trapezoider ud af den. Den smallere del vil være på siden af anklen. Fastgør fastgørelsesemnerne til bunden - du får en helt standard fastgørelse med høj ryg og to vægge langs fødderne samt bunden. Mal fastgørelseselementerne og lad dem tørre.

Trin 5

Hvis bindingerne var et snowboard og malede den anden side, så husk at klæbe klæbebånd rundt om kanterne. Det anbefales at anvende endnu et lag maling på tavlen, hvorefter du kan anvende logoet på tavlen.

Trin 6

Køb glasfiber og metalhærder (dette leveres normalt med glasfiber i købet). I en engangsbeholder af plast skal du sætte glasfiber omkring en tredjedel af volumenet og dryppe den krævede mængde hærder (baseret på instruktionerne). Det er bedre at udføre denne operation udendørs for ikke at inhalere de giftige dampe fra glasfiber. Brug den billigste børste (som ikke er synd), og påfør den resulterende blanding først på bunden af brættet og derefter på alle dets andre dele og fastgørelseselementer. Når blandingen er tør, skal du dække snowboardet en gang til.

Trin 7

Vi skærer 8 stropper af et passende materiale, syr en velcro til hver, og fastgør derefter et spænde til de fire stropper. Fastgør spænderne med glasfiber direkte på holderen.

Trin 8

Det eneste, der er tilbage, er at fastgøre et klistermærke til snowboardet. Lad det for eksempel være et rundt hologram limet over monteringerne. Det er alt, du kan ride. Bare husk, at vores bestyrelse måske ser rigtigt ud, men det er ikke så stærkt. Men et hjemmelavet snowboard er meget lettere end et "købt".

Anbefalede: