Sådan Opbygges Styrke, Ikke Muskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opbygges Styrke, Ikke Muskler
Sådan Opbygges Styrke, Ikke Muskler

Video: Sådan Opbygges Styrke, Ikke Muskler

Video: Sådan Opbygges Styrke, Ikke Muskler
Video: 3 lette øvelser der styrker muskler og sener, når man har forstuvet foden. 2024, Kan
Anonim

Store muskler og stærke muskler er ikke altid den samme ting. Nogle gange er en hård, sløret atlet i stand til at løfte meget mere vægt end en atlet, der overrasker med luksuriøse muskler. Hvis du ikke ønsker at øge muskelmassen, kan du prøve at anvende et isometrisk træningssystem. I modsætning til plyometrics eller dynamisk træning øger disse øvelser fysisk styrke og udholdenhed uden at forårsage signifikant muskelvækst.

Sådan opbygges styrke, ikke muskler
Sådan opbygges styrke, ikke muskler

Nødvendig

  • - Hærlæderbælte
  • - stålkæder i forskellige længder
  • - stabil støtte
  • - vægstænger
  • - en stor søm eller metalstang.

Instruktioner

Trin 1

Tag et hærbælte i dine hænder, og prøv at bryde det. Træk til højre, venstre, drej remens ender på dine næver og stræk i begge retninger. Gør dit bedste. På det punkt med maksimal muskelspænding, dvæle i 10 sekunder, for begyndere ikke mere end 5 sekunder. Lav tre sæt for hver hånd. træk vejret jævnt.

Trin 2

Tag en stålkæde i dine hænder og læg den bag dit hoved. Hold armene bøjede, og prøv at bryde kæden. Ved at øge længden af kædes arbejdssektion skal du ændre belastningen på musklerne.

Trin 3

Stå foran væggen, og prøv at skubbe den tilbage med dine hænder. Hold dine arme på brysthøjde og placer dine fødder fra hinanden på skulderbredden. Skub væggen i 5-10 sekunder med maksimal kraft. Lav 3 sæt.

Trin 4

Udånd og pakk brystet med et hærbælte, træk det stramt og sikkert. Mens du spænder bryst- og rygmusklerne, skal du prøve at bryde bæltet i 5-10 sekunder. Lav tre sæt, hvile 1 minut imellem.

Trin 5

Stå med dine fødder midt i stålkæden. Tag enderne i dine hænder på niveau med lænden. Prøv at bringe dine arme til dine skuldre og stræk kæden. Tag derefter en længere kæde, så dine arme er i skulderniveau, og løft armene op mod hovedet.

Trin 6

Den forrige øvelse kan erstattes af et forsøg på at løfte stålrørets vægstænger. Sådanne strukturer er ofte installeret på skolepladser. Stå mod den svenske væg med dine hænder nedenfra, tag fat i stangen i hoftehøjde og prøv at løfte den med maksimal kraft. Det vigtigste er, at den svenske mur er absolut tung.

Trin 7

Stå overfor vægbjælker eller vandret bjælke, tag det lodrette stativ med din højre hånd. Spred dine fødder et skridt bredt, venstre foran højre. Træk stativet mod dig, og træk musklerne sammen. Lav tre sæt på 6-10 sekunder, og skift derefter hænder.

Trin 8

Isometriske øvelser inkluderer yndlingsøvelsen for unge damer - pressens spænding. Spænd mavemusklerne under indånding, og hold dem i 5-10 sekunder. Træk vejret roligt.

Trin 9

Tag et stort stålspik op, og prøv at bøje det med dine bare hænder. Neglen kan udskiftes med en hvilken som helst hærdet stålstang.

Anbefalede: