Hvordan Man Går Op I Vægt For De Tynde

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Går Op I Vægt For De Tynde
Hvordan Man Går Op I Vægt For De Tynde

Video: Hvordan Man Går Op I Vægt For De Tynde

Video: Hvordan Man Går Op I Vægt For De Tynde
Video: HOW I GAINED WEIGHT | Tips For Skinny, Petite Girls Who Struggle to Gain 2023, Marts
Anonim

At få kropsvægt for en tynd person er en ret vanskelig proces, da det nogle gange er meget sværere at tabe sig selv et par kg end at tabe sig. Dette skyldes enten en naturlig tendens eller en sygdom eller en forkert livsstil.

Hvordan man går op i vægt for de tynde
Hvordan man går op i vægt for de tynde

Instruktioner

Trin 1

Den første og måske vigtigste tommelfingerregel, når man øger kropsvægten, er at spise så ofte og i store mængder som muligt. Spis et måltid hver anden eller tredje time, forsyn din krop med "byggemateriale". Hvis du vil tage på i vægt, skal du sørge for at du ikke er sulten.

Trin 2

Din mad skal være protein-kulhydrat, dvs. bestå af æg, fisk, kød. Af kødet er kylling den mest egnede, den er let fordøjelig. Du skal også medtage mælk og hytteost i din kost med en høj procentdel af fedt, gæret bagt mælk, kefir. Glem ikke fedtstoffer (prøv for eksempel at krydre salater med olivenolie, solsikkeolie eller sojaolie). Det er værd at bemærke, at ikke kun proteiner er vigtige for vægtøgning, men også kulhydrater, så du bør ofte spise kartofler, pasta, hvidt brød, slik (honning, sukker, kager, forskellige bagværk) samt alt, hvorfra du ville nægte, hvis de tabte sig.

Trin 3

Din kost bør dog ikke være begrænset til dette, sørg for at medtage frugt og grøntsager i den, ellers absorberes alle de fødevarer, du spiser, dårligt af kroppen (derfor vil der være ringe mening fra en sådan diæt). Prøv at spise et par pærer, æbler, ferskner eller appelsiner om dagen. Til middag skal du forberede en salat af gulerødder, kål og andre grøntsager (vælg hvad du kan lide). I tilfælde af at du kan lide müsli, skal du ikke undgå dem, de vil kun have gavn.

Trin 4

Hvis det er muligt, skal du købe multivitamin- eller vitamin-mineralkomplekser på apoteket (de skal tages efter måltider, gør det ikke på tom mave; selvom du aldrig skulle have det sådan). Husk også, at du i vægtforøgelse skal indtage en tilstrækkelig mængde væske (så meget som muligt), mindst to eller tre liter om dagen.

Populær af emne.