Sådan Vælger Du En Snowboarddragt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Snowboarddragt
Sådan Vælger Du En Snowboarddragt

Video: Sådan Vælger Du En Snowboarddragt

Video: Sådan Vælger Du En Snowboarddragt
Video: How to Pick the Best Snowboard Jacket 2023, Marts
Anonim

Det rigtige tøj er lige så vigtigt for snowboarderen som brættet, skråningen og tilstedeværelsen af sne, fordi det skal beskytte mod kulde, vind, fugt og også være behageligt og fri for bevægelse. Konventionelt kan snowboardudstyr opdeles i tre lag: termisk undertøj, isolering og membran.

Sådan vælger du en snowboarddragt
Sådan vælger du en snowboarddragt

Instruktioner

Trin 1

Termisk undertøj er nødvendigt, så kroppen ikke overkøles, når den sveder. Det absorberer hurtigt fugt og fordamper det hurtigt. Vælg termisk undertøj lavet af 100% syntetiske materialer (ofte bruges polyester til dette formål) - undertøj med tilsætning af bomuld tørrer længere, så det er ikke egnet til snowboarding. Den termiske skjorte skal have lange, stramme ærmer og sidde tæt på kroppen uden at gnides nogen steder. Termiske bukser kan være op til anklen eller 78 - vælg den der passer dig bedst. Vær særlig opmærksom på sokker, køb tynde syntetiske sokker op til mellemkalvshøjde. Sådanne modeller lader ikke dine fødder svede eller stivne, når de ruller.

Trin 2

Det andet lags opgave er isolering. Den bedste mulighed er en fleecejakke eller sweater. Fleece er et stof, der holder meget godt på varme, det tillader fugt at fordampe, hvilket blev fjernet af termisk undertøj. Når du vælger et andet lag tøj, skal du være opmærksom på komforten.

Trin 3

Det tredje lags opgave - membranen - er at fjerne den fordampede fugt udefra, samtidig med at der ikke tillades fugt og sne at komme ind, og derudover skal membranen beskytte mod vinden. Når du vælger en jakke (bukser), skal du være opmærksom på membranens parametre. Parameteren åndbar eller RET er en indikator for åndedrætsmodstand: jo mindre den er, desto bedre ånder stoffet. Indikator vandtæt - vandtæt: for en jakke er den optimale værdi 5000 mm, for bukser - 10000 mm. Overtøj bør ikke hindre bevægelse, og det kan desuden slet ikke have isolering. Når du vælger bukser, skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af elastik i bunden. Ærmerne på jakken skal også have et sådant elastisk bånd samt forskellige pust og fastgørelseselementer, der forhindrer sne i at komme ind.

Populær af emne.