Hvordan Man Bygger Triceps Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Triceps Derhjemme
Hvordan Man Bygger Triceps Derhjemme

Video: Hvordan Man Bygger Triceps Derhjemme

Video: Hvordan Man Bygger Triceps Derhjemme
Video: Tricep-trening hjemme (du kan gjøre hvor som helst) 2024, Kan
Anonim

Triceps er en triceps muskel, der fungerer i modsætning til biceps. Den eneste forskel er, at dens volumen er meget større. Derfor skal man være særlig opmærksom på pumpningen af denne muskelgruppe.

Hvordan man bygger triceps derhjemme
Hvordan man bygger triceps derhjemme

Nødvendig

  • - vægtstang
  • - håndvægte
  • - bænk.

Instruktioner

Trin 1

For en vellykket træning skal du ventilere området inden du starter. På denne måde bliver det lettere for dig at udføre øvelserne. Start hver session med en generel opvarmning for at undgå forskellige former for skader og forstuvninger. Udfør øvelserne langsomt uden unødvendige ryk. Sørg for at holde øje med din vejrtrækning.

Trin 2

En af de mest effektive triceps-øvelser, du kan gøre derhjemme, er at strække dine arme med vægte fra en tilbøjelig position. Saml en håndvægt, der vejer 1,5-2 kg. Lig på en plan overflade på ryggen. Bøj dine arme i en 90 graders vinkel. Ret dem langsomt tilbage og vend tilbage til startpositionen. Gentag øvelsen 10-15 gange.

Trin 3

Push-ups fra gulvet er den mest almindelige øvelse, der udføres for at pumpe musklerne i armene. Tag en startposition. Spred dine arme skulderbredde fra hinanden. Hold ryggen lige, sænk dig langsomt ned. Vend forsigtigt tilbage til startpositionen. Gentag øvelsen 10-12 gange. For at øge belastningen skal du gradvist tilføje antallet af tilgange.

Trin 4

Udfør et stående tryk. For at gøre dette skal du forberede en mellemstor bold på forhånd. Løft det over dit hoved. Sænk langsomt bolden over dit hoved. Prøv ikke at ændre albuenes position i dette øjeblik. Gå gradvist tilbage til startpositionen. Gentag øvelsen i 5-7 minutter.

Trin 5

Lige så effektiv til pumpning af triceps er forlængelsen af armene i en skråning med en håndvægt. Stå nær bænken (vidunderligt). Placer din højre hånd og knæ på overfladen. Bøj din venstre arm i en vinkel på 90 grader, tag en håndvægt. Ret det forsigtigt ud, og pas på ikke at ændre albuen. Vend tilbage til startposition. Gentag øvelsen for hver hånd 15-20 gange. For at øge belastningen skal du ændre vægt på håndvægte eller øge antallet af sæt.

Anbefalede: