Sådan Squat Korrekt For At Pumpe En Piges Bagdel Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Squat Korrekt For At Pumpe En Piges Bagdel Op
Sådan Squat Korrekt For At Pumpe En Piges Bagdel Op

Video: Sådan Squat Korrekt For At Pumpe En Piges Bagdel Op

Video: Sådan Squat Korrekt For At Pumpe En Piges Bagdel Op
Video: maxer.dk: Lær at lave squat - gratis dansk videoguide 2024, Kan
Anonim

På trods af det store antal materialer om dette emne er pumpning af bagdelen stadig et af de sværeste problemer for de fleste piger. For god vækst er det nødvendigt at følge den korrekte træningsteknik, som det kan være svært at tage på.

Sådan squat korrekt for at pumpe en piges bagdel op
Sådan squat korrekt for at pumpe en piges bagdel op

Instruktioner

Trin 1

Stå lige op med fødderne skulderbredde fra hinanden og armene i taljen. Begynd at bøje knæene, hold ryggen lige og se lige eller op. Flyt til en position, hvor dine lår er parallelle med gulvet. Føler en masse spænding i din bagdel. Start derefter den modsatte bevægelse. Sørg for, at ryggen ikke strækker sig hurtigere end dine ben. Gentag øvelsen flere gange i et langsomt tempo for at konsolidere teknikken.

Trin 2

Tag små håndvægte eller en bar og læg den på dine skuldre. Sørg for, at vægten er jævnt fordelt. Spred dine sokker lidt bredere, og prøv at sætte dig ned igen. Sørg for, at dine knæ ikke strækker sig ud over tæerne. Læn dig på dine hæle. For nemheds skyld kan du lægge pandekager eller en fitnessmåtte under dem.

Trin 3

For at pumpe skinkerne op kan pigen squat på det ene ben. Denne øvelse kaldes ofte "pistolen". Hold fast i en lille genstand, stræk armene og det ene ben fremad og glat. Skift derefter dit ben. Hvis denne øvelse er vanskelig for dig, skal du udsætte den et stykke tid. Hvis du kan, skal du bede din partner om at hjælpe dig.

Trin 4

Mange begyndere, når de spørger, hvordan man squat korrekt for at pumpe en piges balder, betyder dybe squats. Det er værd at bemærke, at det i starten af træningen er bedre at ikke bruge dem, da den forkerte teknik kan skade alvorligt. Betydningen er den samme som for almindelige squats. Kun bækkenet på tidspunktet for huk skal sænkes så lavt som muligt. Sørg for, at din ryg altid er lige. Set fra siden skal bjælken gå lige op og ned.

Anbefalede: