Hvordan Man Laver Smukke Knæ

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Smukke Knæ
Hvordan Man Laver Smukke Knæ

Video: Hvordan Man Laver Smukke Knæ

Video: Hvordan Man Laver Smukke Knæ
Video: Hvordan folder man en æske? 2024, April
Anonim

At tage sig af dig selv er ikke en let opgave, for udover ansigtets, nakke og krops hud kræver benene og især knæene også pleje. Du kan gøre dem smukke, glatte og velplejede på meget kort tid (2-3 måneder). Det vigtigste er at vide nøjagtigt, hvordan man gør det.

Hvordan man laver smukke knæ
Hvordan man laver smukke knæ

Instruktioner

Trin 1

Det skal huskes, at dine knæ vil være smukke, hvis dine ben som helhed er helt sunde. For at gøre dette skal du bære behagelige, korrekte sko, og sørg for, at dine fødder altid er behagelige. Der er ingen grund til at jage mode til skade for dit helbred. Så vil der ikke være sådanne ubehagelige fænomener som åreknuder eller ødem.

Trin 2

Derudover skal du ikke glemme at træne, prøv at finde tid til dette og lav mindst et par enkle øvelser. Det vigtigste her er regelmæssighed. For eksempel er her en enkel øvelse, som du kan bruge til at opnå et smukt udseende på dine knæ: Sæt først dine fødder sammen, bøj dine knæ lidt, bøj derefter og læg dine hænder på dine knæ. Derefter skal du begynde at udføre rotationsbevægelser med dine knæ skiftevis i den ene eller den anden retning. Det vil være nok at udføre 3-4 tilgange (15-20 gange hver) om dagen.

Trin 3

Ud over træning er wraps og masker lige så populære. Derhjemme kan de udføres ved hjælp af kefir (1, 5-2 kopper) og eukalyptusolie (et par teskefulde). Denne blanding skal gnides ind i knæene, dækkes med folie og derefter pakkes med en blød klud (dette gøres for at holde varmen). Proceduren varer normalt 15-20 minutter. Når tiden er gået, vaskes kefir og olie af med varmt vand. Indpakning udføres 2 eller 3 gange om ugen. Dette er normalt nok til at få dine knæ til at se glatte og smukke ud.

Anbefalede: