Sådan Fjernes Hofter Efter Fødslen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Hofter Efter Fødslen
Sådan Fjernes Hofter Efter Fødslen

Video: Sådan Fjernes Hofter Efter Fødslen

Video: Sådan Fjernes Hofter Efter Fødslen
Video: FJERN HOFTESMERTER MED SIMPLE ØVELSER 2024, Kan
Anonim

Der er en kategori af kvinder, der mener, at graviditet ødelægger figuren. Derfor tør de ikke tage et sådant skridt. Faktisk kan du se mange glade mødre, der er i god form. Bare vær ikke doven. Vi skal hele tiden arbejde på os selv og vores former. Så ødelægger ikke overvægt dit humør. At slippe af med ekstra pund efter fødslen er ikke så svært, du skal bare lægge en lille indsats.

Sådan fjernes hofter efter fødslen
Sådan fjernes hofter efter fødslen

Instruktioner

Trin 1

Du kan slippe af med overskydende fedt fra lårene efter fødslen med regelmæssig motion. Deres implementering vil styrke de tilsvarende muskler. Gør det flere gange om dagen, 10-20 gange hver (afhængigt af hvor meget tid du tillader dig at gøre).

Trin 2

Øvelser for at styrke lårmusklerne:

- stå op lige, fødderne skulderbredde fra hinanden, armene ud til siderne. Flyt hvert ben efter hinanden i en skrå linje. På samme tid, bøj ikke ryggen i lændeområdet og bøj dig ikke;

- Stå lige op på det ene knæ, læn dig på gulvet med lige arme. Tag til siden og derefter op på det udstrakte ben. Gør det samme med det andet ben;

- ligg på din mave, læg dine hænder med håndfladerne under hovedet. Løft dit højre ben tilbage og op, tag det derefter til højre. Vend tilbage til startposition. Gør det samme for venstre ben. Bøj ikke i lænden;

- Lig på din venstre side, hovedet hviler på den bøjede venstre albue, den højre hviler foran dig. Løft dit rette højre ben op, sænk det ned, træk det derefter tilbage og vend tilbage til startpositionen. Gør det samme med det andet ben.

Trin 3

Ud over traditionelle øvelser kan du fjerne dine hofter med yoga, Pilates, body flex. Forresten er bodyflex en meget effektiv måde at slippe af med ekstra pounds uden slankekure (det vigtigste er at trække vejret korrekt, mens du udfører alle de samme øvelser). Kun 30 minutter bruges på undervisning om dagen.

Trin 4

Vær ikke doven med at gå med din baby i to timer om dagen. Regelmæssig gang vil kun få dine hofter til at se slankere ud.

Trin 5

Kombiner fysiske øvelser med vandprocedurer: svømning, kontrastbruser. Det er nyttigt at gnide lårets problemområde i 15-20 minutter, mens du tager et bad med en særlig vaskeklud og derefter skyller dem med koldt vand. Effekten forbedres, hvis du bruger et massagebruser.

Trin 6

God ernæring er grundlaget for smukke lår. Overbelast ikke din menu med fede, stegte, søde, bagværk (især hvis du ammer din baby).

Trin 7

Hvis du følger alle ovenstående regler, vil du bemærke, hvordan dine hofter vender tilbage til deres tidligere form om en måned.

Anbefalede: