Den Mest Berømte Kampsport

Indholdsfortegnelse:

Den Mest Berømte Kampsport
Den Mest Berømte Kampsport

Video: Den Mest Berømte Kampsport

Video: Den Mest Berømte Kampsport
Video: Boksning 01/04 2020 2024, April
Anonim

Der er flere dusin kampsport-systemer i verden. Nogle af dem dukkede op for århundreder siden, andre dukkede op for nylig. Blandt sportsfans er flere af de mest spektakulære kampsport populære, som sigter mod fysisk forbedring og styrkelse af ånden.

Den mest berømte kampsport
Den mest berømte kampsport

Instruktioner

Trin 1

Engelsk fistfight, kaldet "boksning", betragtes som en af de mest spektakulære sportsgrene. Modstandere i denne type enkeltkamp rammer hinanden med kraftige slag, der er beskyttet af bløde handsker. Scrum inkluderer flere korte runder; dommeren (dommer) styrer kampen. Boxerens opgave er at slå modstanderen ned og fratage ham muligheden for at modstå ved at banke eller slå ham ned.

Trin 2

Thai boksning adskiller sig fra den engelske knytnævekamp. I denne form for kampsport kan slag ikke kun anvendes med næver, men også med albuer, knæ og fødder. Boxerkampen foregår i en fri stil. Muay Thai er kendetegnet ved arbejde i høj stilling og strejker i form af ledbånd i flere bevægelser. I denne type kampsport er der ingen formelle komplekser, der er karakteristiske for for eksempel karate.

Trin 3

Den japanske kunst af karate er fortjent populær blandt fans af orientalsk kampsport. Dette navn oversættes bogstaveligt som "stien til den tomme hånd". Kontakt mellem rivaler i karate er minimal. De udveksler en række korte, men knusende slag og spark, der sigter mod at ramme vitale punkter på modstanderens krop. Når man underviser i karate og udøver sport, anvendes et specielt system med formaliserede øvelser (kata).

Trin 4

I Kina og derefter i mange andre lande har kampkunst af kungfu, som også ellers kaldes "wushu", spredt sig. Kinesisk wushu-brydning er ikke homogen; den har flere relativt uafhængige skoler og stilarter. Denne enkeltkamp er kendetegnet ved både høje og lave positioner, spark og slag. Under kampen skal krigerne bevæge sig meget for at vælge en bekvem position til at udføre angrebet og komme væk fra modstanderens kommende angreb.

Trin 5

Kampsporten til aikido opstod i Japan og blev en syntese af flere hånd-til-hånd kampsystemer. De japanske mestere formåede at skabe et kampsystem, hvor raffinerede bevægelser kombineres med åndelig praksis, der bidrager til en persons alsidige forbedring. Det vigtigste ved aikido er at bruge modstanderens angreb mod sig selv. Mesteren af denne type kamp omdirigerer dygtigt energi og skader angriberen på bekostning af modstanderens egen indsats.

Trin 6

For nylig, i 1938, optrådte en slags kampsport, der blev kaldt "sambo" (forkortelse for ordene "selvforsvar uden våben"). Denne sport udviklede sig aktivt i Sovjetunionen, og med tiden blev den populær i alle hjørner af planeten. Samboens arsenal indeholder de mest effektive teknikker hentet fra de mest forskellige typer kampsport. Der er også en kampsektion af denne kamp, som bliver undersøgt af politimyndigheder.

Anbefalede: