Hånd Håndvægt øvelser

Indholdsfortegnelse:

Hånd Håndvægt øvelser
Hånd Håndvægt øvelser

Video: Hånd Håndvægt øvelser

Video: Hånd Håndvægt øvelser
Video: Hjemmetræning med håndvægte ⇒ 14 af de bedste øvelser med håndvægte (GUIDE) 2024, April
Anonim

Armmuskler inkluderer biceps, triceps og underarmsmuskler. Hver af dem skal være opmærksom. Der er mange effektive håndvægtøvelser til at udvikle og styrke dine armmuskler.

Hånd håndvægt øvelser
Hånd håndvægt øvelser

Sådan pumpes biceps

Håndvægs albue krøller er en af de mest berømte øvelser til at træne biceps. Parallelt bruger den underarmens muskler. Udgangsposition: håndvægte i frit sænkede hænder, håndfladerne vender opad. Når du ånder ud, skal du bøje albuerne, mens du holder ryggen lige. En variation af øvelsen: Håndfladerne vender mod siderne, og i færd med at bøje armene drejes hænderne, håndfladerne opad. Begyndere betragter ofte biceps som næsten armens hovedmuskel. Som et resultat arbejdes armen ujævnt og ser uforholdsmæssig ud, og det er meget vigtigt også at udvikle andre muskler.

Triceps øvelser

For triceps er øvelser, der involverer etablering af håndvægte bag hovedet, effektive. Udgangsposition: hænderne peger op, håndfladerne ser tilbage. Bøjning, arme med håndvægte går bag nakken og rører ved skuldrene. I dette tilfælde anbefales det ikke at bukke nedre ryg. Der er mange variationer af denne øvelse for den udsatte position. I dette tilfælde holdes håndvægtene i lige arme, hævet lodret. Hænder kan sænkes ned til panden eller bag hovedet og også sænkes lige tilbage. En anden triceps-øvelse er en bøjet håndvægtforlængelse. Torso er parallel med gulvet, håndvægten er i en bøjet arm. Armen retter sig, også parallelt med gulvet.

Glem ikke din underarm

Underarmsøvelser er ikke så almindelige som biceps- og tricepsøvelser. Imidlertid vil udviklede underarme hjælpe hånden med at finde ekstern harmoni. Sæt dig ned, læg armene bøjet ved albuerne med håndvægte på knæene, håndfladerne vender nedad. Løft og sænk hånden, mens resten af den ligger ubevægelig. Ellers fungerer biceps, ikke underarmen. En anden øvelse til underarmen: sidde i siddende stilling med en hånd med en håndvægt, der hænger frit i siden. Du skal prøve at trække den så lavt som muligt på gulvet.

Deltoid muskler

Deltoidemuskelen, selvom den hovedsagelig hører til brakialmuskelgruppen, er ansvarlig for at hæve armen i forskellige retninger. Det er placeret i området af fastgørelse af forbenet til kroppen og passerer bagved. For at udvikle deltoidemuskulaturens forreste hoved skal du løfte lige arme med håndvægte foran dig med håndfladerne nedad eller mod hinanden. Til mellemhovedet er håndløft med håndvægte til siderne velegnede, mens armene skal stige så højt som muligt. For baghovedet er det nødvendigt at udvide armene til siderne i en hældning, kroppen er parallel med gulvet.

Anbefalede: