Sådan Pumpes Kaviar Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Kaviar Op
Sådan Pumpes Kaviar Op

Video: Sådan Pumpes Kaviar Op

Video: Sådan Pumpes Kaviar Op
Video: Näin vaihdat teräpalat jääkairaan muutamassa minuutissa 2024, Kan
Anonim

Ikke kun kvinder, men også mænd tænker på pumpede kalve. Hævede ben hos mænd tilføjer harmoni til hele kroppen, og tonede kalve hos kvinder tilføjer seksualitet og øger tiltrækningskraft.

Sådan pumpes kaviar op
Sådan pumpes kaviar op

Er det muligt at pumpe kaviar derhjemme op

Mange mennesker tror, at det kun er muligt at opbygge muskler i kroppen ved hjælp af et sæt øvelser i gymnastiksalen. I nogle tilfælde tager det tunge vægte og et kalorieoverskud for at opbygge muskler. Men det er muligt at opbygge lægmusklerne derhjemme. Dette vil naturligvis tage mere tid, end når man arbejder i et motionscenter med en træner. Men ved at kende træningsteknikken og handlingsalgoritmen kan du opnå fremragende resultater derhjemme.

Menneskelig kaviar består af to muskler: gastrocnemius og soleus muskler. Sidstnævnte manifesterer sig i en bøjet tilstand og giver 75% af det smukke volumen, som du vil opnå. Kalvemuskelen tildeles 25% af lydstyrken. Dens spænding opstår i det øjeblik, hvor en person er i stående stilling.

Derfor kan vi konkludere, at det er muligt at pumpe kalve op med fokus på belastningen af soleus-musklen. Derfor skal øvelserne baseres på flexions- og forlængelsesprocessen. Men vi må ikke glemme kalvemusklerne.

De grundlæggende regler for vellykket træning er:

  1. Det optimale antal kalve træning er 2 gange om ugen.
  2. Varm op inden du træner. Aerobic er fantastisk. Efter en kraftbelastning på dine kalve, bør du ikke tage cardio. Dette giver ikke nogen fordel og kan endda bringe alle bestræbelser på nul.
  3. Du skal starte med 2-3 sæt med 10-15 gentagelser. Når du vænner dig til belastningen, skal antallet af tilgange og gentagelser øges.
  4. Hvis lasten er blevet sædvanlig, kan arbejdsvægten tilføjes. For at gøre træningen tungere kan du også reducere hviletiden mellem sætene.

Sådan pumpes en piges kalve op

Kalvtræning for kvinder adskiller sig som regel ikke fra mænds. For at pumpe kalve til en pige derhjemme skal du udføre følgende øvelser:

  1. Stig op på tæerne. Denne øvelse har flere muligheder. Først skal du stå oprejst, holde benene sammen. Riv dine hæle glat af og hæv dig op til tæerne så højt som muligt. Derefter også gå glat ned. Det er vigtigt ikke at foretage pludselige bevægelser. For at øge belastningen kan du stå på en slags stander. Det optimale antal træningssæt er fra 3 til 4. Hvis belastningen virker for lav, kan du tage håndvægte og hæve sig på sokker med vægte. Den anden version af øvelsen adskiller sig i position og ekstra belastning. Den oprindelige tilstand sidder lodret i en stol. Hold dine fødder sammen. Læg ekstra vægt på dine knæ, som vejer ned, men ikke bliver for høje. For dem, der finder en sådan belastning for lav, kan du prøve en mere kompliceret mulighed. Stig på tæerne skiftevis med hvert ben. Den sofistikerede version kan udføres både stående og siddende.
  2. I stående stilling skal du rejse dig på tæerne og begynde at gå rundt i lejligheden i små trin. På samme tid skal du prøve ikke at bøje dine knæ.
  3. Gå trin i 15-30 minutter. Det tilrådes at udføre denne øvelse med vægte. Du kan gå over et trin for at øge belastningen på kalvene.
  4. Springtov er perfekt til dem, der ønsker at pumpe kaviar derhjemme. Hvis der ikke er noget reb ved hånden, kan øvelsen erstattes af at hoppe på plads. Det er vigtigt at huske på teknikken til at udføre øvelsen og kun øve i sneakers. Ellers kan du i stedet for pumpede kalve få brud på tå eller ben.
  5. Squats. Der er to muligheder for at lave squats for at få skulpturelle kalve. Den første mulighed er den vægtede squat. Det er nødvendigt at starte med en lille belastning, hvilket øger belastningen over tid. Så når man udfører denne øvelse, blev der lagt vægt på kalven, det er nødvendigt at overføre vægten til sokkerne. Det er bedst at udføre denne øvelse mindst flere gange i nærværelse af en træner, så knæene i fremtiden ikke lider under forkert belastningsfordeling. Den anden mulighed er squats efterfulgt af at hoppe op. En øvelse udføres uden at belaste. Antallet af gentagelser er 8-10 gange. Du skal gøre mindst 3 tilgange.
  6. Squats på det ene ben. Denne øvelse har været kendt for mange siden skoletræningens dage. Der blev denne øvelse udført med fastholdelse på vægstængerne. Et ben skal løftes foran dig og begynde at sidde på huk. Det er vigtigt at sikre, at kroppen ikke læner sig til en af kanterne. Det er nødvendigt at udføre 5-8 sådanne squats på hvert ben. Hvis du vil øge belastningen, kan du udføre denne øvelse uden at holde fast i noget. Derefter kan du pumpe ikke kun kalve op, men også lære at opretholde balance og kontrollere din krop.

Sådan pumpes kalve op til en mand

For at pumpe en mands kalve derhjemme kan du bruge de samme øvelser som for kvinder. Men for at pumpe dine kalve hurtigt op skal du svede i gymnastiksalen. Fremragende øvelser til manifestation af lettelse vil være:

  1. Tryk med sokker i en bevægelig platform. Startpositionen i simulatoren ligger eller liggende. Fødder skal udføres op og ned bevægelser. Vægtene leveres af en særlig platform, hvis vægt kan justeres uafhængigt.
  2. Vægtet tåstigning. I dette tilfælde skal du ved det øverste punkt dvæle i 5 sekunder. Det er vigtigt at føle, hvordan benmusklerne trækker sig sammen.
  3. Stiger op til tæerne fra en siddende stilling. For at gøre dette skal du sidde i simulatoren, så dine ben er bøjet i en vinkel på 90 grader. Vægten af byrden vælges individuelt. For at holde dine ben så sikre som muligt i simulatoren kan du lægge et par pandekager mellem dine knæ og rullen. Glatte bevægelser er nødvendige for at hæve benene til sokkene.

For at opbygge kalve skal du bruge moderate vægte og mange gentagelser. Efter hver tilgang er det nødvendigt at strække ikke kun kalven, men også soleus kalvene.

Stol ikke på hurtige resultater. For at pumpe kalve op skal du bruge meget tid på træning, men resultatet vil glæde både mænd og kvinder.

Anbefalede: