Sådan Pumpes Ryggen Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Ryggen Op
Sådan Pumpes Ryggen Op

Video: Sådan Pumpes Ryggen Op

Video: Sådan Pumpes Ryggen Op
Video: TO LAKS PÅ TO KAST - Gaula River | Salmon Fishing 2024, Kan
Anonim

En oppustet ryg vil gøre dit liv lettere, beskytte din rygsøjle og sikre korrekt kropsholdning. Derhjemme er der ingen måde at pumpe ryggen på som professionelle bodybuildere, men du kan gøre det smukt og harmonisk.

Oppustet ryg - beskyttelse af rygsøjlen og korrekt kropsholdning
Oppustet ryg - beskyttelse af rygsøjlen og korrekt kropsholdning

Instruktioner

Trin 1

Hovedøvelsen er pull-ups. Hvis du ikke udfører det eller gør det forkert, kan du ikke pumpe ryggen op. For at rygmusklerne skal fungere under denne øvelse og ikke biceps, skal grebet på stangen være sådan, at tommelfingeren ikke vikles rundt om den. Til at begynde med er 4 sæt med 10 pull-ups nok, med tiden skal antallet af tilgange øges.

Trin 2

Når man trækker op med et smalt greb - afstanden mellem hænderne er ca. 15 cm, den nederste del af de bredeste muskler svajer godt, men i større grad er biceps inkluderet i arbejdet.

Trin 3

Håndvægtrækken er en anden grundlæggende øvelse til at svinge ryggen. Kroppen er vippet fremad, knæene er bøjet, armene sænkes ned og holder håndvægtene. Træk langsomt håndvægtene mod taljen, og prøv at gøre dette med dine rygmuskler uden at involvere dine arme. Øvelsen udføres 12 gange i 4 tilgange.

Trin 4

Du skal træne ryggen 2-3 gange om ugen, mens styrketilgange skal skifte med strækøvelser. Alle bevægelser skal udføres på grund af arbejdet i rygmusklerne, ikke armene. For at pumpe ryggen op og ikke rive den af, skal lænden være lige, når du udfører øvelserne. Alle tilgange udføres i et langsomt tempo, det er nødvendigt at føle spændingen i rygmarvsmusklerne.

Anbefalede: