Hvordan Man Bygger Muskler På En Simulator

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Muskler På En Simulator
Hvordan Man Bygger Muskler På En Simulator

Video: Hvordan Man Bygger Muskler På En Simulator

Video: Hvordan Man Bygger Muskler På En Simulator
Video: 🚢 Sådan Sank Titanic! 🗻 2024, Kan
Anonim

Hver person ønsker at være sund og smuk. I vores tid er der alle muligheder for dette. De mange fitnesscentre og fitnesscentre gør det til en undskyldning for mange mennesker at sige, at de ikke kan blive stærke. Det er ikke svært at opbygge muskler på simulatoren, men kun ved at følge visse regler kan du hurtigt opnå imponerende resultater. Hvis du følger disse regler i lang tid, vil du meget snart ikke genkende din refleksion i spejlet.

Hvordan man bygger muskler på en simulator
Hvordan man bygger muskler på en simulator

Instruktioner

Trin 1

Det vigtigste, når du træner på en simulator, er at sætte et specifikt mål. Valget af et træningsprogram skal begynde med det. Der er tre hovedgrupper af programmer - for styrke, masse og udholdenhed. Hver har sine egne egenskaber under hensyntagen til hvilken du hurtigt kan opnå det ønskede resultat.

Trin 2

Når du træner efter styrke, er det meget vigtigt at udføre øvelserne i ekstrem vægt. At finde din vægtgrænse er ret enkel - øg belastningen gradvist, indtil du kan gennemføre øvelsen. Den sidst udførte belastning er vægtgrænsen. Styrketræning, når du træner på simulatoren, er som følger: Lav 2-3 sæt (tilgange) på 1-2 gentagelser hver. Belastningen skal være 90 procent af vægtgrænsen.

Trin 3

Vægtløftning skal gøres sådan: gør 5-6 sæt med 3-4 gentagelser hver. Pauser mellem sætene skal vare mindst 5 minutter, ellers kan der opstå muskelskader. Vælg en belastning på 60-70 procent af det maksimale.

Trin 4

Hvis du vil opbygge udholdenhed, mens du træner på maskinen, skal du lave 3-4 sæt med det maksimale antal gentagelser hver. Vægten skal være den samme som i programmet rettet mod muskelvækst - 60-70% af den maksimale vægt. Pauser mellem sætene skal være lange, men ikke mere end 15 minutter.

Anbefalede: