Tre Rekordholdere I Bænkpresse

Indholdsfortegnelse:

Tre Rekordholdere I Bænkpresse
Tre Rekordholdere I Bænkpresse

Video: Tre Rekordholdere I Bænkpresse

Video: Tre Rekordholdere I Bænkpresse
Video: Sammenføyningsteknikker i tre 2023, Marts
Anonim

Bænkpressen er en af de sværeste øvelser for kraftløftere i dag. De poster, som vægtløftere viser i øjeblikket, er virkelig storslåede.

bænkpres
bænkpres

Fortidens mestre

En af fortidens ubestridte mestre i denne kategori er Paul Anderson. Dette er en amerikansk atlet, der har verdensrekord. I 1955 satte han adskillige rekorder ved verdensmesterskabet. Bænkpressen var 182,5 kg. Ifølge denne indikator overhalede han den tidligere mester Hepburn med 14 kg. I 1956 vandt han de olympiske lege i denne sport. Det maksimale resultat i denne øvelse var 284 kg. Paul Anderson betragtes som far til styrkeløft.

En anden person, der på én gang indstillede den absolutte maksimale indikator, er Ryan Kennelly. Han satte den første verdensrekord for bænkpresse i udstyr. Resultatet var 487,6 kg. Efter at han trak sig tilbage fra sportsklubber og skole, prøvede Ryan sin hånd på denne sport. For første gang løftede han en vægtstang, viste han fantastiske resultater - han løftede en vægtstang, der vejede 96 kg. Ved 21 kunne han løfte 180 kg fra brystet, og meget snart satte han en verdensrekord. Denne indikator er stadig det maksimale, indtil den er slået.

Moderne rekordholder

En af de mest berømte i denne sport er Scott Mendelssohn. Selv før Ryan Kennelly var han den ubestridte mester i udstyrsbænkpressen. Derefter løftede han den maksimale vægt på 457,6 kg, men han blev hurtigt forbigået. Det skal bemærkes, at denne bodybuilder for flere år siden gjorde det næsten umulige - han løftede en vægtstang, der vejede 324,5 kg uden udstyr. Dette er det bedste tal i de senere år, som blev registreret af dommerne i maj 2005.

Mendelssohn begyndte at blive involveret i vægtløftning fra en ung alder, men begyndte kun at træne professionelt fra en alder af 23 år. I 2007 deltog han i Las Vegas mesterskabet, og det lykkedes ham at løfte 300 kg. Indtil videre har ingen været i stand til at komme foran denne atlet. Mendelssohn arbejder i dag som træner, lærer unge vægtløftere, hvordan man arbejder med en vægtstang korrekt.

Af stor interesse er det faktum, at før powerlifting prøvede han sig på bodybuilding, men der var hans karriere meget dårlig på grund af hans fysiske egenskaber. Derudover var han glad for boksning. Baseret på alt dette kan vi sige, at der i hele historien om eksistensen af denne type sport har været flere rekorder, mens den nuværende mester i bænkpressen uden udstyr nu er den amerikanske Scott Mendelssohn.

Populær af emne.