Tre Spørgsmål Om Sport Fra Begyndere

Indholdsfortegnelse:

Tre Spørgsmål Om Sport Fra Begyndere
Tre Spørgsmål Om Sport Fra Begyndere

Video: Tre Spørgsmål Om Sport Fra Begyndere

Video: Шпатлевка стен и потолка. З способа. Какой самый быстрый? 2022, November
Anonim

Folk, der begynder at blive interesseret i en verden af ​​fitness og sport, stiller ofte de samme spørgsmål. Nogle af de populære er: "Hvorfor modsiger sportsråd hinanden?", "Hvordan laver jeg sport, hvis ikke helt sund?" og "Pumper jeg?"

Sportsbegynder
Sportsbegynder

Hvad hvis jeg bliver et pumpet monster?

Dette spørgsmål er relevant blandt mennesker, der bare vil have en sund krop uden pumpede muskler. Hvordan kan sådanne mennesker træne?

Det ser ud til, at det kun er nødvendigt at sige, at de, der ikke ønsker at blive "pumpede monstre", kun har øvelser med deres egen vægt, da du ikke rigtig bliver pumpet op fra dem. Kun dette vil ikke være helt korrekt, fordi omdannelsen til et "pumpet monster" kun er muligt, når tre aspekter kombineres: en genetisk disposition for et stort volumen af ​​muskler, rigelig ernæring og brugen af ​​steroider.

I livet sker det sjældent, at en almindelig person får en stor mængde muskelmasse, selvom en sådan person bruger anabolske steroider og spiser rigeligt. Det viser sig, at selvom en person træner i henhold til alle reglerne for bodybuildere, betyder det ikke, at han bliver et "pumpet monster".

Ellers, hvis det var let at opbygge muskler, ville verden for det meste bestå af mennesker med atletisk opbygning.

Hvorfor er mange sportstip kontroversielle?

Måderne til at forbedre resultatet af enhver fysisk træning er godt undersøgt i dag og har ikke ændret sig i årtier. Modsætninger er ofte genstand for kontroverser blandt sportsfolk. Begyndere bør ikke fylde deres hoveder med sådanne modstridende oplysninger, da det for dem endnu ikke er relevant.

Det skal huskes, at det i begyndelsen af ​​din træningsvej er forkert at gå ind i sportsens forviklinger. Du har brug for at kende grundlaget, og det er det - kun to faktorer påvirker kroppen: kost og fysisk aktivitet. Og disse faktorer gælder for alle mennesker.

Hvad skal jeg gøre med hjerteproblemer?

Hvis en person er inhabil over deres hjerteproblemer, skal de følge instruktionerne fra en kardiolog, der har noget at gøre med sport.

Nogle nuancer skal dog stadig overholdes. For eksempel øger motion, der er for intens, såsom bodybuilding eller CrossFit, puls og blodtryk i høj grad, så disse typer belastninger bør opgives.

Hvad skal der så gøres? Svaret er dette: det er værd at lave en aerob træning - dette er en belastning, hvor pulsen spores i intervallet 100-130 slag i minuttet. For at bestemme pulsen får nogle atleter en pulsmåler på håndleddet, mens andre styres af emnet træthed, når de føler generel svaghed og et ønske om at stoppe med at træne.

Populær af emne.