Hvordan Man Bygger Biceps: De Tre Bedste øvelser

Hvordan Man Bygger Biceps: De Tre Bedste øvelser
Hvordan Man Bygger Biceps: De Tre Bedste øvelser

Video: Hvordan Man Bygger Biceps: De Tre Bedste øvelser

Video: Hvordan Man Bygger Biceps: De Tre Bedste øvelser
Video: Sådan vokser dine arme 2.5 cm på én træning! | De bedste øvelser til biceps og triceps! 2024, Kan
Anonim

Pumpede biceps er smukke, moderigtige, stilfulde og attraktive. Der er flere øvelser, der kan hjælpe dig med at opbygge din biceps på ingen tid. Derudover belastes musklerne i underarme, ryg, brystmuskler, latissimus dorsi og endda mave muskler, når du udfører disse øvelser. Ved at udføre øvelser til biceps kan du således pumpe hele kroppen med undtagelse af benene.

Hvordan man bygger biceps: de tre bedste øvelser
Hvordan man bygger biceps: de tre bedste øvelser

Den første øvelse adskiller sig fra de andre i tilgængelighed. Disse er pull-ups. Alt, hvad der er brug for, er en vandret bjælke. I øjeblikket kan den findes i hver gårdhave. Som en sidste udvej i gården til den nærmeste skole. Det er nødvendigt at trække op ved at gribe stangen med håndfladerne mod dig.

Du skal bruge et motionscenter for at gennemføre de næste to øvelser. Medmindre der selvfølgelig er en vægtstang og en håndvægt derhjemme. Biceps, der pumper med en vægtstang, er den mest almindelige mulighed. Dette udstyr bruges af alle atleter. Det betyder ikke noget, om det er en lige stang eller en vægtstang med en buet stang.

Den tredje øvelse anbefales i tilfælde, hvor der ikke er nogen vægtstang. Håndvægten løftes igen. Først med den ene hånd, derefter med den anden.

For mere avancerede atleter anbefales det at lave øvelser for biceps med en vægtstang og derefter med håndvægte. Nogle tilføjer pull-ups på den vandrette bjælke efter et så komplekst, men dette er allerede for stort. I det mindste skal du ikke gøre dette i de første måneder af undervisningen.

Alle øvelser udføres i tre sæt med en pause på to til tre minutter en gang om ugen. Glem ikke at varme op, inden du udfører nogen af disse øvelser. Den første tilgang er også opvarmning og udføres med let vægt.

Anbefalede: