Sådan Hviler Du Efter Træning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Hviler Du Efter Træning
Sådan Hviler Du Efter Træning

Video: Sådan Hviler Du Efter Træning

Video: Sådan Hviler Du Efter Træning
Video: Hvornår træner du for hårdt eller for meget? 2024, Kan
Anonim

For at sport ikke kan blive til ulidelig tortur, er det nødvendigt at hvile ordentligt efter træning. Hvil er en vigtig del af klasser; resultatet afhænger af det.

Sådan hviler du efter træning
Sådan hviler du efter træning

Instruktioner

Trin 1

Tag et kontrastbruser, takket være denne vandbehandling forbedres blodcirkulationen i hele kroppen. Efter et brusebad forsvinder smertefulde fornemmelser i musklerne.

Trin 2

Giv dig selv en let afslappende massage, takket være den, vil dine muskler komme sig hurtigere, og træthed forsvinder.

Trin 3

Genopfyld væsketabet i kroppen, der opstod under træning. Simpel rent vand opretholder normal stofskifte i kroppen, returnerer mistet energi.

Trin 4

Spis mad, der indeholder kulhydrater, proteiner, sukker, så du hurtigt gendanner energi. Det vigtigste er ikke at overforbrugte sukker, da dets overskud hurtigt kan blive til fedtfoldninger. Den mest rationelle ting efter en træning er at spise kogt kyllingebryst, fedtfattig hytteost, hårdkogte æg og drikke et glas mælk.

Trin 5

Sov 7-8 timer om dagen, dette giver dig mulighed for hurtigt at finde form og gendanne styrke, da der under søvnproteinsyntese opstår, frigives væksthormon, kroppen er fyldt med energi.

Trin 6

Giv dine muskler tid til at hvile; i en session i gymnastiksalen trænes der normalt en bestemt muskelgruppe. Følg denne regel, og vend tilbage til de muskler, som du allerede har trænet om et par dage.

Trin 7

Strækning i slutningen af hver træning hjælper dine muskler med at køle ned og vende tilbage til det normale. Strækøvelser reducerer mælkesyreniveauer, hvilket kan hjælpe med at forhindre anfald.

Trin 8

Besøg et dampbad eller sauna, damp slapper perfekt af muskler og led, åbner tilstoppede porer og renser huden takket være dampens virkning fjernes toksiner og toksiner fra kroppen. Drik rent vand eller urtedrikke under proceduren.

Trin 9

Svøm i poolen, hvis dine muskler føles stramme. Takket være modstanden fra vandet får musklerne strækning og massage.

Anbefalede: