Sådan Gør Du Salto Korrekt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Salto Korrekt
Sådan Gør Du Salto Korrekt

Video: Sådan Gør Du Salto Korrekt

Video: Sådan Gør Du Salto Korrekt
Video: Salto - Hvordan lærer man SALTO på havetrampolin? 2024, Kan
Anonim

Salto er et af de mest spektakulære elementer i gymnastik og akrobater. Imidlertid prøver mange ekstreme elskere at gøre det. Det er vigtigt at forstå de vigtigste punkter i forberedelsen til udførelsen af dette trick, ellers kan du skade dig selv alvorligt.

Sådan gør du salto korrekt
Sådan gør du salto korrekt

Instruktioner

Trin 1

Arbejd med at udvikle fleksibilitet og styrke hver dag. Disse to parametre er afgørende for en vellykket flip. Gå ind til gymnastik, sambo, svømning, atletik eller vægtløftning. Disse sportsgrene kan give en fremragende base for dette trick.

Trin 2

Lær den fremadgående og bagudgående flipteknik, så snart dine muskler og sener er klar til at vende. Start med at tumle på regelmæssige måtter. Start ikke med saltvand i luften. Denne øvelse er nødvendig for kroppen at vænne sig til selve handlingsmekanismen. Det hjælper også godt med at varme de muskler, der er nødvendige for salto, op.

Trin 3

Bring dine ben sammen, læg armene fremad, bøj dit hoved i nakken og udfør en fremadrulle. Udfør altid denne øvelse uden ryk, så glat som muligt. Ellers kan du alvorligt skade de cervikale hvirvler eller trække ledbånd. Det anbefales også at varme musklerne op, inden du træner med regelmæssigt løb eller springtov.

Trin 4

Gå til et mere seriøst niveau - salto i luften. Husk at du kun kan starte dem, hvis du allerede er sikker på dine evner. Tag nogle gymmåtter og læg dem oven på hinanden. Følg disse retningslinjer: Tag en løbende start, spring 15-18 cm til måtten og udfør din sædvanlige fremadrulle. Men kun i dette tilfælde vil det være i luften. Land på dine fødder.

Trin 5

Gentag salto et par gange mere. Bed en coach eller klassepartner om at forsikre dig. Da dette er en temmelig vanskelig teknisk øvelse, er det usandsynligt, at du får det perfekt første gang. Men jo mere du træner, desto hurtigere lærer du at gruppere samt flytte tyngdepunktet under springet.

Anbefalede: