Sådan Gør Du Salto

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Salto
Sådan Gør Du Salto

Video: Sådan Gør Du Salto

Video: Sådan Gør Du Salto
Video: Hill Climb Racing 2 - Как сделать сальто на шею (задание) 2023, Marts
Anonim

Udtalelsen er fejlagtig, at kun atleter eller dem, der ønsker at få et positivt præg i lektioner i fysisk kultur, har brug for at lære at udføre salto. Faktisk vil de færdigheder, der forbedres under deres udvikling, hjælpe dig med at lære at falde korrekt og hurtigt navigere i rummet. Gruppen med øvelser inkluderer salto frem og tilbage med støtte på den ene eller begge hænder, salto til siden og over forhindringer. Implementeringsteknikken er enkel og tilgængelig til undersøgelse af enhver.

håndfri rulle
håndfri rulle

Er det nødvendigt

Gymnastikmåtte

Instruktioner

Trin 1

Lær at lave en fremadrulle med begge hænder. "En" - kneb, lukkede knæ, hænder hviler på hænderne, er udsat foran benene. "To" - tryk hovedet mod knæene, og rør ved måtten med parietal-delen. "Tre" - skubber fra gulvet, gør en bevægelse fremad.

Trin 2

Gå videre for at udføre en fremadrulle med støtte på din højre hånd. "Én" - fremspring med højre ben, bøj armen ved albuen på niveau med panden. "To" - bøj fremad, indtil den stopper i måtten med en bøjet arm. "Tre" - tryk og rul.

Trin 3

Undersøg en bagrulle ved hjælp af dine hænder. "Én" - en dyb squat med ryggen til gymnastikmåtten, lænet på dine hænder, som tidligere er placeret foran dine fødder. "To" - skubber af med dine hænder, rul tilbage. "Tre" - berør måtten med bagsiden af dit hoved, mens du placerer dine håndflader tættere på dine skuldre. "Fire" - tag udgangspositionen - fremhæv, hængende ned.

Populær af emne.