Sådan Danses Klubklubben

Indholdsfortegnelse:

Sådan Danses Klubklubben
Sådan Danses Klubklubben

Video: Sådan Danses Klubklubben

Video: Sådan Danses Klubklubben
Video: Klubbheads - Live_Mix@Dance planet volume 14 (2004) 2024, April
Anonim

Dans vil give dig energi og godt humør, hjælpe med at holde kroppen i god form, forbedre koordinationen af bevægelser og bidrage til udviklingen af din seksualitet.

Sådan danses klubklubben
Sådan danses klubklubben

Nødvendig

  • - munter rytmisk musik
  • - godt humør

Instruktioner

Trin 1

Lyt meget omhyggeligt til melodiens rytmiske mønster. Det er vigtigt at slappe af, glemme usikkerhed, ikke bekymre dig om, hvordan man danser korrekt. Lad din krop begynde at bevæge sig i takt med percussionpartiet, skynd dig ikke ind i den musikalske boblebad med det samme, da dette vil fremkalde hurtig træthed, og du holder ikke længe på dansegulvet. Foretag heller ikke pludselige bevægelser, når musklerne endnu ikke har haft tid til at varme op, ellers er der mulighed for smertefulde fornemmelser.

Trin 2

Lad dine bevægelser være fri. Klubdans antyder det. Dette er, hvad der bidrager til et godt humør, der får glæde af selve dansen, fra at kommunikere med mennesker. Men alligevel, lad ikke dig selv være vulgær, du skal være i stand til at præsentere dig selv.

Trin 3

God improvisation hjælper dig med at danse på en interessant og unik måde. Flere dansetrin kan kombineres og blandes i helt forskellige kombinationer, det ser godt ud. Det er også nyttigt at tage hensyn til andres spektakulære bevægelser og indarbejde dem i dit bevægelsesmønster. Variety vil gøre din dans mere interessant.

Trin 4

Folk, der danser i klubben, skal have god plasticitet og en fleksibel krop. Hvis du lever en stillesiddende livsstil hele ugen og ikke engang bruger tid på at træne, så vil klubdans i weekenden være stressende for din krop. Det er meget bedre, hvis du bruger tid på en form for sport eller fitness, det giver tone og velvære. Hvis du vil tiltrække opmærksomhed med en særlig effektiv dans, så øv dig derhjemme, det vil gøre din dans bedre, såvel som give dig et boost af livlighed og godt humør.

Trin 5

Mest sandsynligt er der flere professionelle dansere i klubben. Hold øje med dem, tag nogle af deres bevægelser. Du får det interessant og på din egen måde.

Anbefalede: