Sådan Sættes Du På Dit Snowboard

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sættes Du På Dit Snowboard
Sådan Sættes Du På Dit Snowboard

Video: Sådan Sættes Du På Dit Snowboard

Video: Sådan Sættes Du På Dit Snowboard
Video: How to Put on Your Snowboard || REI 2024, Kan
Anonim

Når du har købt alt det udstyr, du har brug for, indstiller bindingerne korrekt og står øverst på skråningen og venter på den første nedstigning, skal du sætte dit snowboard ordentligt på.

Sådan sættes du på dit snowboard
Sådan sættes du på dit snowboard

Nødvendig

Snowboard bord, snowboard støvler, bindinger, udstyr, sne skråning

Instruktioner

Trin 1

Stå mod skråningen, sidde på jorden. Hvis du er bekymret for forkølelse, skal du placere et stykke krydsfiner eller pap nedenunder. Også til dette formål er et turiststed egnet, der er fastgjort foran med et spænde. Vend snowboardet tilbage med bindingerne mod dig, og ryd støvlerne og bindingerne for sne og is.

Trin 2

Hvis du har en snor (en speciel rem, der fastgør snowboardet til dit ben), så brug den til at binde vedhæftet fil til dit forben. Dette er nødvendigt for at overholde sikkerhedsforanstaltninger, så tavlen ikke forlader dig og ikke skader nogen, og bekvemmeligheden ved at bære snowboardet i slutningen af turen.

Trin 3

Sæt støvlerne i bindingerne, så hælen sidder tæt mod highback (ryg). Sørg for, at din fod er behagelig. Hvis fastgørelseselementerne er bløde, skal du fastgøre skraldeholderen ved anklen. Sørg for, at benet sidder godt fast. Stram derefter forremmen, men overdriv den ikke for ikke at forstyrre blodcirkulationen, ellers vil du i stedet for at nyde snowboarding have uafbrudt ubehag og stive ben.

Trin 4

Hvis du bruger stive beslag, behøver du ikke sidde i sneen, bare skub låsen på tåen. Det løser bagagerummet sikkert.

Trin 5

For step-in-bindinger, der er designet til begyndere og ikke kræver kompleks manipulation, skal du indsætte din fod i bindingerne, så spændet klikker på plads.

Trin 6

Når du har taget dit snowboard på, skal du stå på benene. Hvis det er praktisk for dig, ikke trykker hvor som helst, og du er overbevist om, at støvlerne er sikkert fastgjort til tavlen, kan du starte den længe ventede nedstigning. Hav en god tid!

Anbefalede: