Sådan Vælges Løbesko

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges Løbesko
Sådan Vælges Løbesko

Video: Sådan Vælges Løbesko

Video: Sådan Vælges Løbesko
Video: HOW TO CHOOSE RUNNING SHOES? Fast and Easy 2024, Marts
Anonim

Løb har en gavnlig effekt på helbredet. Men når du starter denne ansvarlige beskæftigelse, skal du vælge de rigtige sko. Sportssko skal være af høj kvalitet. Dine ben, ligesom resten af din krop, når du løber, er under betydelig stress. Med forkert valgte sko oplever led og mellemvertebrale skiver en konstant lodret stødbelastning, derfor kollapser de langsomt men uundgåeligt. Her er nogle tip, der hjælper dig med at vælge den rigtige løbesko.

Sådan vælges løbesko
Sådan vælges løbesko

Instruktioner

Trin 1

Den vigtigste kvalitet er evnen til at absorbere. Det reducerer lodrette stødbelastninger på menneskekroppen og hjælper med frastødning, når du kører. Følgelig øges kørehastigheden i sådanne sneakers. Disse støddæmpere findes normalt under hæl og tå. De reducerer tryk og stress på foden. Som støddæmper anvendes som regel en speciel fjeder eller luftpude.

Trin 2

Løbesko skal være behagelige og lette. Men vi må ikke glemme at fastgøre hælen og foden. Derfor bør sådanne sportssko være snørebånd. Velcro og lynlåse er uønskede, selvom de virker praktiske og behagelige.

Trin 3

En speciel indersål er et must for en god løbesko. Den har en lille bump, som hjælper med at fordele kropsvægt korrekt på foden og reducerer belastningen på rygsøjlen.

Trin 4

Når du vælger sneakers, skal du beslutte, hvilken overflade du kører på. Når du planlægger en udendørs løb, skal du vælge en sko med en mere aggressiv ydersål, der har takkede, hævede mønstre, der øger trækkraft. Når du kører på asfalt, skal du vælge sko med rillet ydersål.

Trin 5

Naturligt læder og bomuld er de bedste materialer til sneakers. En god mulighed er læderindsatser på bomuldssneakers. Fordi materialet til sneakeren skal være stærkt og blødt. Derudover skal foden i sådanne sko "trække vejret".

Trin 6

Når du beslutter dig for at løbe, skal du vælge en sko lidt over din normale størrelse for at give den nødvendige åndbarhed. Det skal huskes, at benet i løbet af dagen stiger lidt i størrelse. Under et løb strømmer blod hurtigere gennem kroppen, hvilket øger dets strøm til benene. For at dette ikke medfører ubehag, er der brug for en lidt større løbesko.

Trin 7

Ud over at være nyttige skal løbesko også være smukke. Fordi smukke ting fremkalder behagelige følelser. Og du skal løbe i godt humør.

Anbefalede: