Hvordan Man Taber Sig For En Mand

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Taber Sig For En Mand
Hvordan Man Taber Sig For En Mand

Video: Hvordan Man Taber Sig For En Mand

Video: Hvordan Man Taber Sig For En Mand
Video: Hvordan taber man sig? 2024, April
Anonim

Mange mænd drømmer om at erstatte fede aflejringer i underlivet, hofterne og taljen med smukke muskler og lindring. De forskellige diæter, der er foreslået af ernæringseksperter, opfattes dog oftere som "ikke en mands forretning". De fleste repræsentanter for den stærke halvdel af menneskeheden respekterer sport, muskelarbejde og fysisk aktivitet.

Hvordan man taber sig for en mand
Hvordan man taber sig for en mand

Instruktioner

Trin 1

At tabe sig hurtigt og effektivt, lav først og fremmest en grov, men gennemtænkt handlingsplan. Sæt klare mål, der er realistiske og opnåelige inden for en rimelig tidsramme. Sørg for at medtage en træningsplan, styrketræning, grundlæggende principper for sund kost og et selvmotivationssystem i din plan.

Trin 2

For en særlig diæt skal du vælge en, der indeholder 30% protein og 35% kulhydrater. Denne proteindiæt hjælper dig med at blive mæt længere efter måltiderne, spise færre usunde fødevarer og stimulere muskelvækst. Spis mere æg, fisk, fjerkræ, magert oksekød og svinekød. Til fiberrige fødevarer anbefales alle fuldkorn. Sørg for at medtage frugt og grøntsager i din kost for at sikre, at du får nok vitaminer og mineraler til succes.

Trin 3

Gør kardiovaskulær træning til et af hovedpunkterne i din vægttabsplan. Dette er den mest effektive metode til forbrænding af fedt. Det består i at løbe med en vis intensitet: løb i 1 minut med maksimal hastighed, derefter 2 minutter i et gennemsnitligt tempo. Hvis du ikke er stærk nok, skal du skifte mellem hurtig løb og normal gang. Varigheden af denne træning skal være 30-40 minutter dagligt. Hvis kardiovaskulær træning skal kombineres med styrketræning, skal du gøre det ikke mere end 2-3 gange om ugen.

Trin 4

Brug styrketræning både separat til vægttab og udvikling af muskelaflastning og i kombination med hjerte-kar-træning. En integreret tilgang er utvivlsomt mere effektiv. Men det tager meget tid, en stor indsats, dedikation. Et sæt fysiske øvelser til vægttab adskiller sig muligvis ikke fra de samme øvelser rettet mod muskelvækst. Det er vigtigt at ændre belastningen: Du skal bruge lette vægte, der giver dig mulighed for at udføre 15-30 reps i 5-10 sæt. Ønskeligt med maksimal intensitet og minimum hviletid mellem sæt.

Trin 5

Reducer virkningen af stress på din kropsvægtøgning. Forskere har bemærket et direkte forhold mellem den mandlige krops nervøsitet og fedme. Det handler om hormonet kortisol, som begynder at produceres intensivt under nervøs overbelastning. Dette hormon får kroppen til at producere mere fedt og gemme det i underlivet. For at øge din stresstolerance, mestre meditation, yoga, autogen træning, selvhypnose eller afslapning.

Anbefalede: