Sportsdiet Til Mænd

Indholdsfortegnelse:

Sportsdiet Til Mænd
Sportsdiet Til Mænd

Video: Sportsdiet Til Mænd

Video: Sportsdiet Til Mænd
Video: Half An Hour Weight Loss - 30 Min Home Workout To Burn Fat 2024, Marts
Anonim

Det menes, at mænd er meget mere samvittighedsfulde omkring sport end kvinder, og de skal kombinere dem med en særlig diæt. Faktisk opnår repræsentanterne for det stærkere køn, der har beregnet menuen under intens træning, gode resultater.

Sportsdiet til mænd
Sportsdiet til mænd

Det er ikke nok at komponere en diæt til en atlet; det er også nødvendigt at overholde måltidsregimen korrekt.

Generelle anbefalinger

For at fremskynde stofskiftet og kroppens humør til fedtforbrænding skal du udføre et let sæt øvelser inden morgenmaden.

Det er nødvendigt at overholde drikkeordningen, ikke forbruge vand sammen med mad.

Du bør ikke spise for meget, men en gang om ugen skal du spise noget højt kalorieindhold og et afbalanceret måltid. Det er nødvendigt at foretrække dampning og bagning.

En sportsdiet til mænd indebærer forbrug af en stor mængde protein - mindst 2 g pr. 1 kg vægt. Hvis kropsvægten vokser, skal dosis af proteiner øges.

For at sport skal være effektiv, skal du spise i små portioner hver 3-4 timer.

Proteinangreb

I menuen til intens træning skal du medtage proteiner, da de er byggestenene til muskler. Det er nødvendigt at fokusere på naturlige, letfordøjelige proteiner - fjerkræ, fisk, æg, mejeriprodukter.

Vegetabilske proteiner, der kommer fra nødder, svampe og bælgfrugter, bør heller ikke ignoreres.

Det er farligt at følge eksemplet med bodybuildere og "tilføje" til proteinpulver. Sådanne cocktails har, selvom de giver resultater, bivirkninger.

Som et resultat af protein-dille kan du "plante" nyrerne og leveren. Derudover, når dette produkt annulleres, holder musklerne op med at vokse.

Kulhydrater til energi

Atletens diæt skal være afbalanceret. For at gøre dette skal du medtage komplekse kulhydrater i det, som langsomt absorberes og får energi i en halv dag.

Det er mest hensigtsmæssigt at indtage kulhydrater - korn, korn, fuldkornsbrød - en time før træning for at få styrken til en intens træning. Du kan ikke misbruge komplekse kulhydrater, da de er dårligt fordøjet og udskilles fra kroppen sammen med fedtstoffer, som er involveret i opbygningen af testosteron.

Hvad angår hurtige eller enkle kulhydrater - honning, sukker, konfekture - indtages de bedst om morgenen ikke mere end to gange om ugen.

Fedtstoffer til testosteronsyntese

Det er bedst, hvis sportsdiet til mænd inkluderer vegetabilske fedtstoffer og flerumættede fedtsyrer. Førstnævnte findes i store mængder i hørfrø, nødder, olivenolie.

Kilden til Omega-3 fedtsyrer, som ikke produceres af kroppen og derfor kaldes uerstattelig, er primært havfisk - laks, laks, lyserød laks.

Disse fødevarer er gode, fordi kalorierne fra dem ikke opbevares i fedtforretninger, men indtages straks.

Anbefalede: