Sådan Taber Du Dig På En Måned

Indholdsfortegnelse:

Sådan Taber Du Dig På En Måned
Sådan Taber Du Dig På En Måned

Video: Sådan Taber Du Dig På En Måned

Video: Sådan Taber Du Dig På En Måned
Video: Hurtigt vægttab 2024, April
Anonim

Når der kun er en måned tilbage før ferien, og drømmen om at komme i korte, stramme shorts er stadig en drøm - der er ingen latter. Der er dog nogle ting, du kan gøre. Og det er meget muligt, at du kommer fuldt bevæbnet op af strandsæsonen.

Sådan taber du dig på en måned
Sådan taber du dig på en måned

Instruktioner

Trin 1

Prøv at undgå kulhydrater helt i 4 uger. Eller i det mindste minimere det. Hvad betyder det? Dette betyder, at du i en måned kan glemme eksistensen af slik, kager, korn, kartofler, pasta og desværre frugt. Din kost skal være domineret af magert kød, kylling, fedtfattige mejeriprodukter, æg og meget få grøntsager. Alt dette skal koges i vegetabilsk olie med mindst mulig salt og krydderier.

Trin 2

Sød te og kaffe med sukkererstatninger, juice og sodavand er ekskluderet. Nå, manglen på vitaminer og mineraler skal genopfyldes ved at tage et multivitaminkompleks.

Trin 3

Drikke. Du skal drikke meget. Og ofte. Og for ketosis-regimet, som din krop går ind i, er dette især vigtigt. Prøv at drikke mindst en og en halv liter vand om dagen.

Trin 4

Spis ikke om natten. Det sidste måltid skal være færdig tre til fire timer før sengetid. Hvis du er meget sulten, skal du drikke et glas kefir, inden du går i seng. Bedre endnu, begræns dig til en kop grøn te. Og løftet til dig selv, din elskede, enorme lækre røræg og tomater til morgenmad.

Trin 5

Sult ikke. Spis oftere - 4-5 gange om dagen, og når du har lyst til det. Der skal selvfølgelig være noget mål. Men begræns ikke dig selv for meget. Og lad dig ikke skræmme af produktrestriktioner. Et stort antal retter kan tilberedes ud fra det, der er tilladt. Lav røræg eller omelet med pølse til morgenmad, yoghurt okroshka med kogt kyllingebryst, æg og frisk agurk til frokost, og bages en fiskesteak til middag. Eller lav en salat med fisk på dåse, grønne løg og æg.

Trin 6

For at gøre resultatet endnu mere imponerende skal du sørge for at medtage sport i din tidsplan. Nej, du behøver ikke arbejde hårdt, før øjnene bliver mørkere på simulatorer. En kvart times kropsbøjning en dag foran tv'et, mens det er nok at se din yndlingsaftenserie.

Anbefalede: