Sådan Vælges Glideskøjter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges Glideskøjter
Sådan Vælges Glideskøjter

Video: Sådan Vælges Glideskøjter

Video: Sådan Vælges Glideskøjter
Video: How To Choose Your 1st Inline Skates! 2024, Marts
Anonim

Rulleskøjteløb og skøjteløb er meget populære hobbyer blandt børn. Mange forældre bliver nødt til at overveje at købe børns skøjter på et eller andet tidspunkt. Spørgsmålet opstår straks, hvordan man gør det korrekt? For et voksende barn er skøjter med glidestøvler bedst egnet. Dette spørgsmål bør tages alvorligt.

Sådan vælges glideskøjter
Sådan vælges glideskøjter

Instruktioner

Trin 1

Bestem hvilken type skøjteløb du har brug for skøjter til. Afhængigt af dette skal du rette opmærksomheden mod rulleskøjter eller skøjteløb. Skøjter kan købes, der let kan skifte til en rulleplatform. Disse skøjter kan bruges året rundt. Dette er den mest rentable og bekvemme mulighed.

Trin 2

Gå til en specialbutik for at købe skøjter. Her kan du udveksle skøjter, hvis størrelsen ikke passer. Glem ikke at tage din check.

Trin 3

Sørg for at tage dit barn med dig til butikken, hvor montering er mulig. Køb aldrig skræddersyede skøjter online. Glidende modeller kræver obligatorisk montering. Hjælp dit barn med at klæde dem og få dem til at foretage et par bevægelser. Hvis skøjterne er rulleskøjter, så lad dem køre rundt i butikken.

Trin 4

Overvej at købe skøjter med støvler, der har en glidemekanisme. Dette design gør det muligt at øge støvlen med tre størrelser, hvilket er meget praktisk for barnets hurtigt voksende fod. Du behøver ikke bruge mange penge på skøjter hver sæson.

Trin 5

Spørg dit barn, om de har det godt i skoen. Glideskøjter er normalt lavet af plastik. Bemærk, at de ikke strækker sig over tid. Hvis du føler dig ubehagelig i foden, skal barnet prøve et andet par for at undgå blærer og skader.

Trin 6

Vær opmærksom på, hvilken del af støvlen mekanismen skubber tilbage: tåen eller hælen. Fra hælens forskydning vil tyngdepunktet ændre sig, og barnet kan konstant falde, mens det ruller. Det mest bekvemme er tåets fremadskift. Se på sålen efter spredning: den skal forblive glat.

Trin 7

Se på rullelejer. De skal være professionelle - så varer videoerne længe.

Trin 8

Vælg glideskøjter med en letvægtsstøvle af plast (især for begyndere), der passer komfortabelt til din fod.

Anbefalede: