Sådan Vælges Sportsknæpuder

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges Sportsknæpuder
Sådan Vælges Sportsknæpuder

Video: Sådan Vælges Sportsknæpuder

Video: Sådan Vælges Sportsknæpuder
Video: Sådan vælges en forprogrammeret kørefunktion 2024, Kan
Anonim

Sport er godt for helbredet, men skader er almindelige, især i aktive sportsgrene (hockey, volleyball, skiløb, sprint). Hovedbelastningerne falder på leddene på benene, så det er meget vigtigt at vælge det rigtige udstyr. Sports knæpuder hjælper med at undgå blå mærker, forstuvninger, unødvendig stress, men kun hvis de er korrekt valgt.

Sådan vælges sportsknæpuder
Sådan vælges sportsknæpuder

Valget af sportsknæpuder skal behandles med behørig opmærksomhed. Upassende udstyr øger risikoen for personskade. For at undgå irriterende fejl er der flere regler, som du vælger den perfekte knæpude til dig selv.

Størrelsen

Størrelsesområdet starter fra 1. og slutter med 4.. Den første størrelse (den mindste) er velegnet til atleter med mager kropsbygning. Den fjerde er for store mennesker. Husk, at knæpuder fra forskellige producenter kan variere betydeligt i størrelse.

Komfort

Knæpuden vælges altid strengt individuelt. Gå lidt, mens du prøver, sæt dig ned. Knæskallen skal passe tæt mod knæskallen, men under ingen omstændigheder skal den stramme benet for meget eller begrænse bevægelsen. Hvis der endda er et let ubehag, er denne model ikke egnet til dig. Aflastningen af hver persons muskler er individuel, så du bliver muligvis nødt til at bruge lidt tid på at vælge det rigtige udstyr. Det mest behagelige er knæpuder i form af et bælte, der vikles rundt om benet. De to velcrolukninger er lette at trække op på farten og ændre holdets styrke.

En slags sport

Afhængigt af sportstypen og træningens intensitet kan du vælge en knæpude med yderligere faciliteter. Når man træner volleyball, bruges modeller med helium ofte. Disse indsatser reducerer risikoen for kvæstelser og dæmper slagkraften i tilfælde af et fald. Heliumindsatsen vil tage form af atletens knæ over tid og giver også ekstra ventilation.

Neopren knæpuder fikserer perfekt muskler og knæ og er ikke bange for fugt. De kan bruges, når du træner vandsport.

Hvis knæskallen ved langvarig belastning er blevet mobil, er det i dette tilfælde en knæpude med en knæstøttefunktion egnet. For atleter, der allerede har haft knæskader, anbefales knæpuder, forstærket med yderligere indsatser, at fastgøre leddet godt. Og på grund af silikonepuder passer knæpuden tæt til benet og bevæger sig ikke under bevægelse.

Der er knæpuder med lysfiksering. De har ikke velcro, de passer ikke nøjagtigt på benet, så det er vigtigt ikke at tage fejl af størrelsen.

Kvalitet

Som med ethvert sportsudstyr afhænger prisen ofte af kvaliteten. Gode knæpuder fra en pålidelig producent bliver ikke billige. Bedre at bruge lidt mere, end du har forhandlet på, og få kvalitetsudstyr end risiko for skade.

Anbefalede: