Hvad Er Kulhydrater Til I Gymnastiksalen?

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Kulhydrater Til I Gymnastiksalen?
Hvad Er Kulhydrater Til I Gymnastiksalen?

Video: Hvad Er Kulhydrater Til I Gymnastiksalen?

Video: Hvad Er Kulhydrater Til I Gymnastiksalen?
Video: Hvad er kulhydrater 2024, Kan
Anonim

Mange mennesker kan ikke lide kulhydrater for deres tendens til at blive opbevaret i reserve, men i virkeligheden er kulhydrater forskellige fra kulhydrater. Du skal have mindst en generel idé om enkle og komplekse kulhydrater og deres egenskaber. Derudover er der både gode og dårlige tider at tage kulhydrater. Og lige det samme under træning vil kulhydrater være passende.

Hvad er kulhydrater til i gymnastiksalen?
Hvad er kulhydrater til i gymnastiksalen?

Hvis dit mål er at få muskelmasse

Først og fremmest er kulhydrater energikilder. Hvis en atlet holder sig til en diæt med lavt kulhydratindhold i lang tid, begynder udtømning af kroppen meget snart. I denne tilstand vil træning gennemgå styrke og gøre mere skade end godt.

For at undgå dette skal du stoppe med at undgå kulhydrater. For at arbejde på væksten af muskelmasse er de simpelthen nødvendige. På denne træningsdag skal du derfor lagre kilder til enkle kulhydrater.

Enkle kulhydrater fremkalder en øjeblikkelig frigivelse af glukose i blodet. De indeholder søde frugter, alt sukker, hvidt melprodukter.

For nogle kan det lyde kontraintuitivt at tage slik med sig i gymnastiksalen. Imidlertid har kroppen konstant brug for hurtig energi under tungt muskulært arbejde, og kun enkle kulhydrater kan give det. Bare rolig, i dit tilfælde vil de ikke blive deponeret i form af fedtforretninger.

Uden for gymnastiksalen skal du ikke lade dig rive med hurtige kulhydrater. De har tendens til let at blive omdannet til fedt. Kulhydrater er berettigede, når du garanteret bruger dem på kraftigt arbejde.

Hvis du vil tabe dig

Du kan heller ikke spise enkle kulhydrater under træning, hvis du kom til gymnastiksalen for at tabe dig. I dette tilfælde skal kroppen forbruge sine egne energireserver.

Hvis du træner for vægttab, skal du være særlig opmærksom på komplekse kulhydrater. I modsætning til enkle forårsager de ikke et skarpt spring i blodsukkeret. Energien frigøres gradvist og jævnt fra dem, hvilket hjælper med at opretholde følelsen af mæthed.

Komplekse kulhydrater kan tages både før og efter træning. De hjælper dig med at komme dig effektivt. At tage enkle kulhydrater efter træning er kun acceptabelt, hvis du har arbejdet for at øge muskelmassen.

Komplekse kulhydrater findes i fuldkorn og produkter fra det, bælgfrugter, grøntsager og nogle frugter.

Bodybuildere har endda sådan noget som et "kulhydratvindue". Dette koncept betyder, at det inden for en bestemt periode efter træning er vigtigst at tage en servering med enkle kulhydrater. Dette hjælper muskelfibre med at komme sig hurtigere og endda starte vækstprocessen.

Der er forskellige meninger om "kulhydratvinduet". Nogle mennesker tror, at det ikke giver mening at tage kulhydrater umiddelbart efter styrketræning. Tværtimod er det kun effektivt i en kardio-situation (løb, gå).

Det er bedst at bruge en vinder som en kilde til kulhydrater både før og efter din træning. Det er en high-carb-blanding fremstillet af professionelle inden for sportsnæring. Den indeholder et rigt sæt kulhydrater, både enkle og komplekse.

Anbefalede: