Hvad Skal Man Gøre I Gymnastiksalen

Hvad Skal Man Gøre I Gymnastiksalen
Hvad Skal Man Gøre I Gymnastiksalen

Video: Hvad Skal Man Gøre I Gymnastiksalen

Video: Hvad Skal Man Gøre I Gymnastiksalen
Video: 10 Ting du IKKE skal sige til en PIGE!! ft. Josefine Simone 2024, Marts
Anonim

Folk begynder at gå i gymnastiksalen af forskellige årsager. Men de fejl, begyndere laver på deres første træningsdage, er næsten altid de samme. Det er nødvendigt at overveje de grundlæggende principper for korrekt muskelarbejde.

Hvad skal man gøre i gymnastiksalen
Hvad skal man gøre i gymnastiksalen

Uanset dit mål skal du i de første 1 - 2 måneder planlægge 3 træningsprogrammer om ugen i 1 - 1, 5 timer.

En af de mest almindelige fejl er at være alt for begejstret under dine første træningsprogrammer. En person begynder at lave mange øvelser på forskellige simulatorer, mens de prøver ikke at gå glip af noget, og som et resultat bliver overtrænet og overarbejdet, hvilket fører til afslag på yderligere træning. Tag dig tid og træn ikke efter princippet: jo mere jo bedre.

Træningen skal indeholde tre dele: opvarmning, hoveddel og afslapningsøvelser. Opvarmning er nødvendig for at aktivere arbejdet i forskellige kropssystemer såvel som for at varme de muskler, der er belastet i hoveddelen af træningen. Ofte på grund af ignorering af opvarmningen opstår der problemer for begyndere (skader, ubehag osv.). Opvarmningen skal vare 10-15 minutter.

Hovedtræningsdelen er designet til at udføre øvelser for bestemte muskelgrupper. Antallet af øvelser, sæt og reps afhænger af de individuelt indstillede mål.

Den tredje del af træningen sigter mod at normalisere vejrtrækning og blodcirkulation. Du kan trække vejret adskillige, udføre en øvelse for at strække rygsøjlen, hængende på baren.

Der er to typer træningsudstyr i fitnesscentre: styrkeudstyr og kardiovaskulært udstyr. Cardio-simulatorer (motionscykel, løbebånd, romaskine) frembringer en generel belastning på kroppen. I løbet af træningen udarbejdes store muskelgrupper, hjerte-kar-og åndedrætssystemer på dem. De er ideelle til dem, der ønsker at tabe sig. Derudover bruges kardiovaskulært udstyr til opvarmning.

Styrke maskiner bruges til at træne muskler ved hjælp af forskellige vægte. De mest almindelige styrke maskiner inkluderer vægtstang og håndvægte. Inden du starter klasser, skal du udarbejde en ugentlig træningsplan. Beslut, hvilken ugedag du vil træne en bestemt muskelgruppe.

For hver muskelgruppe er det bedst at planlægge to til tre øvelser først. For eksempel er en squat med en vægtstang over skuldrene velegnet til benene. Træn dine brystmuskler med en bænkpresse, der ligger på en vandret bænk. Sørg for, at nogen sikkerhedskopierer dig.

Anbefalede: