Sådan Holder Du Op Med Sport

Indholdsfortegnelse:

Sådan Holder Du Op Med Sport
Sådan Holder Du Op Med Sport

Video: Sådan Holder Du Op Med Sport

Video: Sådan Holder Du Op Med Sport
Video: Sådan varmer du op til løbeturen // SPORTMASTER - Vild med løb 2024, Kan
Anonim

Ofte kommer der i en atletes liv en sådan periode, at det bliver klart, at det i en bestemt periode er nødvendigt at forlade sporten. Men glem ikke, at kroppen allerede er vant til visse rytmer og stress. Det er umuligt at helt fratage ham sport, dette kan føre til de mest katastrofale konsekvenser. Derfor kaldes processen med "pensionering fra sport" bedre en "midlertidig pause". Hvordan arrangerer man en sådan "pause"?

Midlertidig pensionering fra sport er en fantastisk mulighed for at forberede sig på nye sejre
Midlertidig pensionering fra sport er en fantastisk mulighed for at forberede sig på nye sejre

Nødvendig

Vitaminer, proteinfødevarer, aminosyrer

Instruktioner

Trin 1

De vigtigste komponenter i sportssucces i vores tid er fremragende fysisk tilstand og psykologisk stabilitet. Desuden er disse faktorer indbyrdes forbundne - fysisk udvikling er umulig uden ro i sindet. Derfor vil beslutningen om at forlade sporten et stykke tid i mange tilfælde hjælpe dig med at forstå dit personlige liv og din karriere på den ene side og komme i god form på den anden.

Trin 2

Det er meget vigtigt at opretholde fysisk aktivitet i en eller anden form. Hvis du går meget på ski, skal du gå på jogging og kælkning. Belastningerne er ikke ringere end de foregående, men ændring af aktiviteten bringer en masse variation i dit liv. Fyld det med kommunikation med interessante mennesker, bliv coach i en børneskole. Kommunikation med børn bringer mange lyse farver ind i dit liv. Derudover respekterer børn professionelle atleter - og dette tilføjer tillid til dine evner.

Trin 3

Forskellen mellem professionel sport og fysisk træning med sin træning "for sig selv" er af altafgørende betydning: sport, især i dens højeste manifestationer, er mere skadelig end gavnlig for sundheden. Derfor vil en midlertidig time-out med den rigtige tilgang forbedre din fysiske tilstand. En af de vigtigste komponenter i "på ferie" er den rigtige diæt. Brug mere tid på at spise end før. Hvis du plejede at spise i sportskantiner og spiste "græs" mad - gå oftere til restauranter og caféer med hyggelige mennesker. Det vigtigste er at holde proteinbalancen i normen - spis mere kød, æg, mejeriprodukter. En sådan proteindie giver dig mulighed for at forblive på dit højdepunkt i lang tid.

Anbefalede: